Ανοιχτή πληγή!

Ανοιχτή πληγή παραμένουν οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών για την ομάδα μας. Μεν είναι μια προσφιλής τακτική για να γλυτώσεις κάποια χρήματα και να προσελκύσεις ποδοσφαιριστές ψηλού επιπέδου να κατέβουν στο νησί, ωστόσο κάθε Μάη τα πράματα περιπλέκονται αρκετά.

Πέρσι ήταν του Καμίνσκι, με τον Βέλγο κήπερ να αποτελούσε το νούμερο 1 για τη θέση του τερματοφύλακα. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της Άντερλεχτ αλλά και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ήταν έξω από τα οικονομικά μας δεδομένα. Στην ομάδα ως δανεικοί ήταν και οι Σάμπαλα και Εντέ, με τον μεν πρώτο να φεύγει από τον Ιανουάριο και τον δεύτερο να μην ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία και να φεύγει τον Μάη.

Φέτος στην Ανόρθωση, υπάρχουν τέσσερις δανεικοί. Ο λόγος για τους Μαρτίνες, Τζανακάκη, Κουλούρη και Μανζορό. Εκτός από τον Γάλλο, που θα επιστρέψει στη Βουλγαρία μιας και δεν κάνει…για τους υπόλοιπους η κατάσταση είναι και παραμένει θολή.

Ο Μαρτίνες παίζει σε όλα τα ρεπορτάζ όλων των ομάδων. Γράφτηκε πως τον θέλει η Ομόνοια, το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας, με τον ΟΣΦΠ να τηρεί σιγή ιχθύος με τη μία μέρα να γράφεται πως είναι στα πλάνα του Σίλβα και την άλλη πως ούτε απ’έξω από του Ρέντη δεν θα περάσει. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα γίνει σήριαλ δίχως να γνωρίζουμε την κατάληξη του. Επίσης σήμερα, είδαν το φως της δημοσιότητας και δημοσιεύματα για τον Κουλούρη και την Ομόνοια.

Ως εκ τούτου, καλοί οι δανεικοί γιατί γλυτώνεις κάποια χρήματα και περιορίζεις το ρίσκο, αλλά όταν δεν έχεις προτεραιότητα για να τους αποκτήσεις τότε είναι εκεί που τα πράματα γίνονται περίπλοκα και ακόμη πιο δύσκολα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ