Γνωστά και στη Γαλλία τα κατορθώματα του Κωστάκη!

Εκτενές ρεπορτάζ πραγματοποίησε ο Stéphane Meyer, για τα κατορθώματα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη που δίχως ίχνος ντροπής, φόρεσε τη φανέλα με την ημισέληνο στο στήθος.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ξεκινά εισαγωγικά με τη φωτογραφία του Κωστάκη, λέγοντας πως για εμάς αυτή η φωτογραφία δεν σημαίνει και πολλά, όχι όμως για τους Ελληνοκύπριους.

Γίνεται μια αναφορά στο Εθνικό μας πρόβλημα και την Τούρκικη εισβολή του 1974, ενώ γίνεται μια ιστορική αναφορά όπως επίσης και για τη θυσία του Σολωμού τον Αύγουστο του 96.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις αντιδράσεις που υπήρξαν, από τα σωματεία με πρώτη την ομάδα μας, ενώ στη σελίδα υπάρχει και βίντεο από τους οργανωμένους φίλους της Ανόρθωσης και το πανό που ανάρτησαν στο παιχνίδι με την Ομόνοια που ανάγραφε: «Ο Σολωμός σκοτώθηκε για την κατεβάσει, από ψηλά σε βλέπει και έχει αηδιάσει».

Στη συνέχεια του άρθρου γίνεται αναφορά και στις αντιδράσεις που υπήρξαν από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ τονίζεται οι περισσότερες αντιδράσεις υπήρξαν από πλευράς Ελληνοκυπρίων και το θέμα δεν πήρε διάσταση από τους Τουρκοκύπριους.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ