Έκαναν το πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος έκαναν οι Παγκορασίδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Στον πρώτο τελικό που έγινε στο Γήπεδο Κωνσταντινουπόλεως νίκησαν τον Παφιακό με 2-0 σετ (27-25, 25-8). Ιδιαίτερα στο πρώτο σετ οι μικρές Κυρίες κατέθεσαν τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων, αφού ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 20-23, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάρουν το σετ (27-25) βάζοντας γερά τις βάσεις. Στο δεύτερο σετ με ανεβασμένη την ψυχολογία και με εξαιρετικό σερβίς επιβεβαίωσαν τις δυνατότητές τους και επιβλήθηκαν με 25-8.

Υπάρχει βέβαια και ο επαναληπτικός τελικός στην Πάφο, το Σάββατο 14 Μαΐου, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παφιακός, όπου τα κορίτσια μας θα κληθούν να κάνουν το δεύτερο και πιο ουσιαστικό βήμα για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης ευχαριστούν θερμά τους φίλους της ομάδας για την στήριξη και τους καλούν να είναι πάντοτε δίπλα στα κορίτσια μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν σε όλες τις κατηγορίες.

Απέναντι στον Παφιακό, ο προπονητής μας Κώστας Φαούτας χρησιμοποίησε τις ακόλουθες παίκτριες: Μελίνα Λοΐζίδου, Ανδρομάχη Σαββίδου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Μαρίνα Χριστοδουλίδου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου (Δημητριάνα Ιωαννίδου, Νεφέλη Λαμπρινού, Ανδριάνα Νικολάου, Μένια Σεργίου, Νεφέλη Κοντεμενιώτη, Κορίνα Χαραλάμπους).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ