Το μήνυμα του προέδρου, Χρήστου Πουλλαΐδη

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του προέδρου της ομάδα μας από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Ανορθωσιάτισσες, Ανορθωσιάτες,

αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, καθώς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σας έχουν δικαίως αναστατώσει και στεναχωρήσει, όπως και όλους μας.

Αγωνιστικά, δεν παρουσιαζόμαστε ως οφείλουμε και μοιραία δεχθήκαμε την πρώτη μας ήττα εντός αγωνιστικού χώρου στο φετινό πρωτάθλημα ενώ την ήττα γνωρίσαμε και στο κύπελλο. Βαθμολογικά έχουμε υποχωρήσει στην τρίτη θέση του πίνακα και απέχουμε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Η κατάσταση ωστόσο είναι αναστρέψιμη, νοουμένου ότι θα λάβουμε τις αναγκαίες αποφάσεις, προκειμένου να επαναφέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Η διοίκηση είναι παρούσα και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει ο αγωνιστικός και βαθμολογικός κατήφορος να έχουν συνέχεια. Μπορεί τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα να μην επέτρεψαν υπερβάσεις, ωστόσο δεν θα φεισθούμε κόπων και προσπαθειών, προκειμένου η Ανόρθωσις να ορθοποδήσει σε όλα τα επίπεδα.

Ολόκληρη η σημερινή ημέρα, είναι μέρα προβληματισμού που αγγίζει τους πάντες, αλλεπάλληλων συσκέψεων και ανταλλαγής απόψεων. Οι ευθύνες αφορούν όλους και άπαντες θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Σύντομα, θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, φέρουμε ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν. Ο μόνος που δεν ευθύνεται για οτιδήποτε, είναι ο κόσμος. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας, προκειμένου να εξέλθουμε από αυτή τη δύσκολη περίοδο και να μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο. Να είστε βέβαιοι, ότι συνεχίζουμε πεισμωμένοι, με ακόμα περισσότερο ζήλο και αποφασιστικότητα για να ανεβάσουμε την Ανόρθωση εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ