«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται» λένε οι Σέρβοι

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας mozzartsport.com κάνει λόγο για συνεχιζόμενη προσπάθεια της Παρτιζάν να αποσπάσει το «ναι» της Ανόρθωσης για την απόκτηση του Ντίνο Εντλοβού.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για απευθείας επαφές αντιπροσώπου της Σερβικής ομάδας με την Ανόρθωση στη Λάρνακα, κατά τις οποίες η ομάδα ζήτησε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Η παραμονή της Παρτιζάν στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, δεν αποκλείεται να αποτελέσει αφορμή για νέα κρούση από τους Σέρβους.

Παράλληλα δημοσιεύματα από τη Νότιο Αφρική και συγκεκριμένα από την soccerladuma.co.za κάνουν λόγω για το ενδεχόμενο της μετακίνησης / πώλησης του Ντίνο Εντλοβού στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι γίγαντες της Σερβιας, Παρτιζάν, έχουν στείλει στη Κύπρο ένα από τους διευθυντες τους με σκοπό να προσπαθήσουν να πείσουν την Ανόρθωση να πωλησει τον Ντίνο Ντλοβού.

ο Ντλοβού είναι περιζήτητος στην Ευρώπη με την Παρτιζάν να θέλει να τον κάνει δικό της πριν τις 12 Φεβρουαρίου όταν και κλείνει η μεταγραφική περίοδος και παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν φαίνεται πρόθυμη να τον πωλήσει ο 25χρονος είναι αυτή τη στιγμή τρίτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα με 12 τέρματα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του μετά από 21 παιχνίδια.

Έχοντας αυτό υπόψιν η Παρτιζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, έστειλε τον Ίβιτσα Ιλιεφ να συζητήσει με τους διοικούντες της Ανόρθωσης σε μια προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον Νοτιοαφρικανο. Απομένει μόνο να δούμε αν η Παρτιζάν που παλεύει για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τα καταφέρει με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μια προσφορά των 500 χιλιάδων να είναι ικανή να κάνει την Ανόρθωση να αφήσει τον επιθετικό της.

Για την ώρα στην Ανόρθωση δεν έχει έρθει καμία πρόταση…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ