Οι απαντήσεις και οι ερωτήσεις…

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως στην Ανόρθωση περιμένουν τις απαντήσεις υποψηφίων για την θέση του τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σταν Φάλξ.

Μια άκρως σημαντική θέση που στην Ανόρθωση δεν στεριώνει μιας και στον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχαμε δυο απολύσεις τεχνικών διευθυντών που ήρθαν με στόχο και πλάνο να παράξουν έργο.

Το γεγονός αυτό από μόνο του φέρνει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών και είναι από τα βασικά ερωτήματα που έθεσαν στην διοίκηση της Ανόρθωσης. Κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τον κόσμο που βλέπει την διοίκηση να ξεφεύγει από τις διακηρύξεις της όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Επιπλέον από την στιγμή που ο υπεύθυνος για την πρόσληψη των Τετ Φαν Λέουβεν και Στάν Φάλξ εκτέθηκε εις διπλούν και ανεπανόρθωτα, τότε τίθεται το ερώτημα, σε ποιόν ανατέθηκε ο εντοπισμός και η εξεύρεση του 3ου τεχνικού διευθυντή; Διότι αν τον επιλέξει και πάλι ο ίδιος που διάλεξε τους προηγούμενους, υπάρχει μεγάλο θέμα με τις ευλογίες μάλιστα του προέδρου της ομάδας Χρήστου Πουλλαΐδη που αφήνει τα λάθη να επαναλαμβάνονται με κόστος τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Εν τη απορία, ποια ποδοσφαιρικά κριτήρια απαρτίζουν αυτούς που ηγούνται τις επιτροπής προγραμματισμού ώστε να είναι σε θέση να κρίνουν και να προκρίνουν τον καταλληλότερο για την θέση του τεχνικού διευθυντή;

Αφού επιλέγουν τον τεχνικό διευθυντή γιατί έχουν άμεσο ρόλο στις αποφάσεις για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ