Έξτρα πρόκληση αυτό που δεν έκανε ποτέ μέσα στο ΓΣΖ

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ… είναι γεμάτο από βαθμολογικές προκλήσεις ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο ΓΣΠ σε λίγη ώρα όπου αναμετριόνται ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι εκεί και λίγο πολύ γνωστά για όλους, αλλά αυτό που προκύπτει έχει να κάνει σχετικά με τον Αντρέ Παόυς. Ο Ολλανδός προπονητής της Ανόρθωσης δεν πανηγύρισε ποτέ στο ΓΣΖ νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ούτε καν βαθμολογικό όφελος δεν είχε από μια ισοπαλία.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μετρά εντός έδρας για το πρωτάθλημα 2 νίκες σε βάρος του Πάους. Χρονικά προηγήθηκε το 1-0 στις 21/12/2014 όπου με γκολ του Καταλά η ΑΕΚ πήρε τη νίκη για να ακολουθήσει η νίκη της στο τελευταίο και αδιάφορο για την Ανόρθωση παιχνίδι όπου βρήκε την ομάδα του Κρίστιανσεν να κερδίζει με 2-0 χάρις σε γκολ των Μυτίδη και Εγγλέζου.

Δυο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, συντελεστής 2-0 νίκες και με την Ανόρθωση να μην πετυχαίνει ούτε γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις. Έτσι ο Πάους έχει να καταβάλει και αυτή την πρόκληση, κερδίζοντας την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ. Για να του μένει κιόλας ο Ερμής που ποτέ δεν τον κέρδισε εκτός έδρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ