105 χρόνια Ανόρθωσις!

105η γενέθλια ημέρα για την Ανόρθωση μας και η διοίκηση με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας για το τι έγινε στους χθεσινοβραδινούς εορτασμούς για τα γενέθλια του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων, πιο κάτω δημοσιεύεται το μήνυμα του προέδρου της Ανόρθωσης Χρήστου Πουλλαΐδη:

Η ανακοίνωση:
Κορυφώθηκαν απόψε οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 105 ετών ζωής του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πλήθος Ανορθωσιατών μας τίμησαν με την παρουσία τους και γιορτάσαμε όλοι μαζί τα γενέθλια της ομάδας μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε ότι το συγγραφικό έργο του βιβλίου Ιστορίας για τον πρώτο αιώνας ζωής της Ανόρθωσης έχει αποπερατωθεί. Το βιβλίο είναι ήδη στο τυπογραφείο και αναμένεται στην Κύπρο εντός Φεβρουαρίου!

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πουλλαΐδης ανέφερε:

«Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες, χρόνια μας πολλά!
Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος, που για άλλη μια χρονιά γιορτάζουμε μαζί τα γενέθλια της Ανόρθωσης μας, που κλείνει 105 χρόνια ζωής. 105 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα, την κοινωνία, τον αθλητισμό, τον άνθρωπο…

Είναι μεγάλη τιμή για μένα, να προεδρεύω του ιστορικότερου Συλλόγου της Κύπρου. Ένας Σύλλογος, που μέσα του εσωκλείει όλες εκείνες τις αρχές και αξίες, που γαλούχησαν γενεές γενεών Ανορθωσιατών.

Αισθάνομαι, όπως αισθανόμαστε όλοι, το χρέος και το καθήκον να κρατήσουμε την Ανόρθωση ζωντανή, ακμαία και μεγάλη. Να την καταστήσουμε ξανά υγιή, πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια. Να κάνει εμάς και τα παιδιά μας περήφανους για τα επιτεύγματά της εντός συνόρων, για τα κατορθώματά της στην Ευρώπη.

Είμαστε, φρονώ, σε πολύ καλό δρόμο. Το τριετές πλάνο που εκπονήσαμε, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Με κύριους πυλώνες του τον επαγγελματισμό, την χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια, οδηγεί την Ανόρθωση στη νέα εποχή.

Όμως, τα δύσκολα δεν έχουν ακόμα περάσει. Οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος, εξακολουθούν να λειτουργούν ως βαρίδι στις προσπάθειές μας. Τακτοποιούνται μεν με σταθερά βήματα, έχουν δε ένα τεράστιο μηνιαίο κόστος.

Ανάμεσά σας, βλέπω ανθρώπους παθιασμένους με την Ανόρθωση, που έχουν την οικονομική ευχέρεια αλλά και την καλή διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα μας. Σας απευθύνω λοιπόν κάλεσμα, να δώσουμε όλοι μαζί μια τεράστια ώθηση στο Σωματείο μας. Να δείξουμε σε όλους – φίλους και εχθρούς – πόσο μονιασμένοι αλλά και πόσο αποφασισμένοι είμαστε να ανεβάσουμε ξανά την Κυρία μας στο πιο ψηλό σκαλοπάτι.

Είμαι βέβαιος, ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συνδράμετε εμπράκτως στην προσπάθεια που γίνεται. Το «Συμβούλιο των 100» είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα που έχουμε εξαγγείλει προ μηνός, στο οποίο έχετε θέση όλοι ανεξαιρέτως. Αποτελεί μια τεράστια τιμή για τον οποιοδήποτε από μας να συμμετέχει και αναμένω ότι θα εκδηλώσετε άμεσα, απόψε κιόλας, το θερμό ενδιαφέρον σας.

Καθήκον μας, να κρατήσουμε την Ανόρθωση περήφανη και αγέρωχη στην προσφυγιά, ειδικά τώρα που βλέπουμε την ώρα της απελευθέρωσης και της επιστροφής να κοντοζυγώνει. Η Αμμόχωστος, περιμένει να πάρει πίσω στην αγκαλιά την κόρη της. Και είμαστε αποφασισμένοι να την παραδώσουμε καθαρή και περήφανη. Όλοι οι Ανορθωσιάτες μαζί, ενωμένοι.

Σας αφήνω με την ευχή του χρόνου να διασκεδάσουμε τα 106 χρόνια ζωής της Ανόρθωσης, στην Αμμόχωστο!»

Φωτορεπορτάζ από τη σελίδα μας στο Facebook:
Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Friday, January 29, 2016

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ