Βραβεύτηκε η Ανόρθωση

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία  χθες 25/11/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00μ.μ., στο θέατρο Σκάλα στην Λάρνακα η εκδήλωση Βραβείων Αθλητισμού και Πολιτιστικής προσφοράς που διοργάνωσε το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αμμοχώστου – Λάρνακας Λτδ.

Σκοπός της διοργάνωσης της εκδήλωσης αυτής ήταν η βράβευσή των προσφυγικών Αθλητικών Σωματείων Ανόρθωσης και Νέας Σαλαμίνας καθώς επίσης και του Πολιτιστικού Ομίλου Βασιλιτζιά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πολιτιστική παρέμβαση από τον Πολιτιστικό Όμιλο Βασιλιτζιά, ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Γενικό Διευθυντή/Γραμματέα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου – Λάρνακας Λτδ κ.Νίκο Χατζήμιχαηλ και τον Πρόεδρο του Ταμιευτηρίου Δρ.Παναγιώτη Ανδρέου και ομιλία από τον πρόεδρο της ΣΚΤ κ.Νικόλα Χατζηγιάννη.
image903

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Συνεργατικής Εταιρείας Συμμετοχών Αμμοχώστου –  Λάρνακας Λτδ  κ.Ανδρέας Μουσκάλης, εξήγησε το σκεπτικό επιλογής των βραβευσάντων και έκανε ένα σύντομο οδοιπορικό για τον κάθε βραβευθέντα το οποίο συνοδευόταν από προβολή φίλμ. Ακολούθησε η βράβευση και αντιφώνηση από τους βραβεύσαντες και η εκδήλωση έληξε και πάλι με πολιτιστική παρέμβαση του Ομίλου Βασιλιτζία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ