Θέλουν προσοχή τα κοράκια! Βεβαρημένο παρελθόν!

Μπορεί ο ορισμός τους να μην προκάλεσε θόρυβο, μιας και οι δύο δεν σημαδεύτηκαν από λάθη σε μεγάλα παιχνίδια της Ανόρθωσης, ωστόσο στη μέχρι τώρα πορεία τους, έχουν ήδη προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην Ανόρθωση και έχουν πέσει σε σοβαρά λάθη εναντίον της ομάδας μας.

Ο Μούσκος που ορίστηκε πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, φαίνεται πως είναι αλλεργικός να υποδεικνύει τις παραβάσεις εντός περιοχής, ιδίως όταν αυτές αφορούν πέναλτι για την Ανόρθωση.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, για το κύπελλο τη χρονιά 2013-14, ο Κύπριος ρεφ έκλεισε τα μάτια σε πασιφανή παράβαση εις βάρος του Γκριγκαλασβίλι στην εκπνοή της αναμέτρησης.

penalty-grika-vsaekΕδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο

Επίσης ο ίδιος διαιτητής, δεν έδωσε κόκκινη στην Ομόνοια πέρσι στο ΓΣΠ, όταν έκλεισε τα μάτια μπροστά σε κτύπημα ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Με την ίδια άνεση δεν έδωσε δύο φορές πέναλτι για την Ανόρθωση, στο παιχνίδι του περασμένου Φλεβάρη απέναντι στον Οθέλλο, όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Αθηαίνου έσπρωξε καθαρά μπροστά στα μάτια του διαιτητή τον Χόλγκερσον, ωστόσο ο Μούσκος για ακόμη μια φορά έκλεισε τα μάτια. Μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη φάση στο 0:51

Όσο για τον βοηθό τον Ανδρέα Π. Ανδρέου, κατάφερε σε όσα παιχνίδια που βρέθηκε μπροστά μας, να αδικήσει αλλά και να εξοργίσει τον κόσμο, με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του.

Αμφότεροι, τόσο βοηθός όσο και ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, παρολίγον να καταφέρουν να τινάξουν το περσινό φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα. Σε ένα φιλικό παιχνίδι, επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι, κάτι που έφερε και το σοβαρό τραυματισμό του Αμπουρτζάνια, αλλά και τη δυσφορία όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι παραστάσεις του βοηθού είναι πάρα πολλές, από αυτά που μας έκανε τον Οκτώβριο του 2012  στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα και με την ίδια ομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τις υποδείξεις του να προκαλούν και να χαρίζεται στα εκτός φάσης κτυπήματα του Αγγελή, όπως επίσης και στο παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι τον Μάρτη του 2013. Επίσης με σοβαρό λάθος συνοδεύτηκε και η παρουσία του στο ματς με την ΑΟΑΝ, πέρσι όταν γκολ της ΑΟΑΝ από θέση offside το άφησε να περάσει στο ντούκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ