Σκληρό..στα τέσσερα!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η εβδομάδα που μας πέρασε. Νίκη με καλή εμφάνιση, απέναντι στην πιο σάπια, και βρώμικη ομάδα της Κύπρου.

Το κυριότερο για μένα είναι τα σαφή σημάδια ανάκαμψης που έδειξε η ομάδα, που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλή και κέρδισε δικαιότατα.

Δεν αποφύγαμε το νωχελικό ξεκίνημα των τελευταίων αγώνων που ευτυχώς δεν πληρώσαμε με γκολ. Γενικά η ομάδα έκανε τελικές προσπάθειες και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, που όμως χάθηκαν λόγω της τσαπατσουλιάς που πρέπει να αποβάλουμε το συντομότερο δυνατό.

Στα περί διαιτησίας τώρα.

Φυσικά και δεν έγινε καμία απολύτως αδικία εις βάρος του θρήνου σου Πετεβίνε και το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό. Αλλά ξέρεις καλά το ρόλο σου. Στέλνεις τα μηνύματα σου εκεί που πρέπει, έτσι ώστε ο επόμενος «κόραξ» που θα τολμήσει να σφυρίξει σε παιχνίδι που δεν θα κερδίσεις, να το σκεφτεί δυο και τρεις φορές. Ξέρεις εσύ να «τρως» και να «χωνεύεις» τους διαιτητές που δεν σου στήνονται. Εξάλλου το παραδέχτηκε δημόσια και ο Μανιταράς. Προπαγάνδα, πίεση, εκφοβισμοί και το παραμύθι του αδικημένου θρήνου, και της ευνοημένης Ανόρθωσης, ένα παραμύθι που φέτος «παίζει» πολύ στα βρωμοσάιτ σας.

Και πλέον σήμερα είστε ένα βήμα πριν από τη διάλυση. Αυτοί που στον βωμό των επιτυχιών κατέστρεψαν τα πάντα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η μελλοντική κοινωνία που οραματιζόμαστε δικαιότερη και ανθρωπινότερη, δεν τους χωρεί.
Και όχι απλά δεν τους χωρεί, αλλά τέτοια πιθηκοειδή μυαλά, την εμποδίζουν και να υπάρξει.

Ε λοιπόν..μεγάλη στεναχώρια μας, πορτοκαλί λαγοί!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ