Πρόεδρε πάρε το όπλο σου

Χρόνια ολόκληρα το παρασκήνιο οργιάζει στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Μια χώρα που δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου σε τέτοιου είδους «δραστηριότητες».

Με το Αποελ να πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες σε αδικίες που συντελέστηκαν εις βάρος όχι μόνο της Ανόρθωσης για να είμαστε δίκαιοι, αλλά και όλων των άλλων ομάδων. Με μέσα αθέμιτα και με τη χειραγώγηση της διαιτησίας να έχει γίνει επιστήμη! Με την δικαιοσύνη(;) να παρακολουθεί σχεδόν σιωπηλή και αμέτοχη. Άβουλη και δειλή! Πολιτικό κόστος γαρ! Κάτι που ακόμα και στην πατρίδα της μαφίας στην Ιταλία όχι μόνο δεν γίνεται, αλλά εκεί ποδοσφαιρικά μεγαθήρια έχουν πέσει κατηγορία εν μία νυκτί.

Το «τέρας» έχει γιγαντωθεί χρόνο με το χρόνο. Με την αλαζονεία και την υπεροψία, πλέον, να ξεχειλίζει πέρα από κάθε λογική. Το καλάμι καβαλημένο μέχρι το λαιμό και τη μύτη υπερυψωμένη. Αν νομίζετε ότι προχθές ευνοήθηκε η ΑΕΚ βγάλτε του από το μυαλό σας. Βλέπετε το αποτέλεσμα βόλευε άλλους, μετά την ισοπαλία του θρήνου στην Λεμεσό.

Πρόεδρε είναι καιρός να πάρεις και εσύ το όπλο σου. Είναι καιρός πλέον να ανοίξουμε και εμείς πόλεμο. Με τα ιδία όπλα, όχι όμως για τον ίδιο σκοπό. Την εύνοια και τις επιτυχίες. Αλλά για την ιση μεταχείριση και την προστασία του ιστορικότερου σωματείου αποδεδειγμένα στην Κύπρο.

Πολέμησε επιτέλους το τεχνητό κατασκεύασμα της διαπλοκής της διαφθοράς. Τι να θαυμάσω, ρε παιδιά; Τo γεγονός πως ότι έγινε, το κατάφερε στις πλάτες όλων των υπολοίπων; Με το σταυρό στο χέρι δεν θα κάνουμε μπάζες. Κρίμα και οι δικοί σου κόποι δηλαδή. Είμαστε από τους μόνιμα αδικημένους από το δικό τους κύκλωμα που με τόση μαεστρία έχουν χτίσει. Αηδία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ