Πετάει για Ισραήλ

Στο γειτονικό Ισραήλ μεταβαίνει η πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης για τον επαναληπτικό αγώνα με την Χαποελ για τον επαναληπτικό του 0-3 μέσα στο Θεμιστόκλειο.

Η ανακοίνωση:
Ως εξαιρετικά δύσκολο χαρακτηρίζεται το έργο της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, η οποία πετά σήμερα το απόγευμα για το Ισραήλ, με στόχο να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες ανατροπής του σκηνικού και πρόκρισης στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.

Παρότι η ομάδα μας έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 0-3 σετ στη Λεμεσό από την Hapoel Kfar Saba, εντούτοις με νίκη 0-3 ή 1-3 σετ μέσα στο Ισραήλ στέλνει το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Αυτή θα είναι η επιδίωξη του Μάριου Κοντού, ο οποίος λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Κολά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Όλοι οι υπόλοιποι πετοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού και αναχωρούν με την αποστολή στις 17:40 σήμερα το απόγευμα. Απόψε, στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, κάτι το οποίο θα επαναληφθεί και αύριο το μεσημέρι στις 12:00.

Το παιχνίδι είναι ορισμένο για τις 20:30 αύριο το βράδυ, με την αποστολή της Ανόρθωσης να επιστρέφει στη βάση της το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ