Ιδού γιατί οι ΑΠΟΕΛίστες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το 0-2 (Βίντεο)

Ιδού ο λόγος γιατί οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με το 0-2. Πολύ απλά, γιατί σαν σήμερα πριν 19 χρόνια (22-11-1996), η αρμάδα που έφτιαχνε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, τους έριξε τέσσερα τεμάχια στο ρελαντί. Μια νίκη η οποία έτυχε και ήταν η τελευταία που πέτυχε η Ανόρθωση στο Μακάρειο Στάδιο, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Το τελευταίο διπλό στο Μακάρειο με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος, πέτυχε η ομάδα μας την Παρασκευή 22/11/1996. Ούτε ο ΑΠΟΕΛ των πολυδιαφημισμένων Κiprich και Kozma φάνηκε ικανό να σταματήσει την ξέφρενη προέλαση της κυανόλευκης στρατιάς προς τον τίτλο. Με 7 νίκες και μια ισοπαλία η ομάδα μας φάνταζε ασταμάτητη πράγμα που το απόδειξε και εντός του γηπέδου διασύροντας τον ΑΠΟΕΛ με 2-4 μέσα στην έδρα του.

Αρχικά προηγηθήκαμε με τον Σίνισα Γκόγκιτς για να μας ισοφαρίσει ο ΑΠΟΕΛ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πήραμε εκ νέου το προβάδισμα με τον Σώζο Ανδρέου να σκοράρει με κεφαλιά, και τον Γκογκιτς με σουτ να δίνει στην ομάδα μας αέρα δυο τερμάτων. Το χαμένο πέναλτι του Β.Μιχαήλοβιτς ήταν απλά η προσωρινή αναβολή του ίδιου να χριστεί σκόρερ και της ομάδας μας να κάνει τα τέρματα της τέσσερα, στο μεσοδιάστημα ο ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 2-3.

Υ.Γ: Η φωτογραφία είναι από άλλο παιχνίδι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ