Απελευθέρωση 5 – 17 Ανόρθωσις: Πέρασε σαν σίφουνας από τη Λακατάμεια!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα Κυπέλλου η φουτσαλική Ανόρθωση απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ / Απελευθέρωση. Η ομάδα μας κέρδισε με 5-17 την τοπική ομάδα στη Λακατάμεια και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σαφώς ανώτερη η “Μεγάλη Κυρία” η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 0-2 ενώ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η γηπεδούχος ομάδα μείωσε προσωρινά σε 1-2. Απ’εκεί και πέρα, η ομάδα μας ανέβασε στροφές και ήταν ασταμάτητη. Πέρασε στο παιχνίδι ο Χούγκο Μάρτινες ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα -το ένα μάλιστα ήταν εξαιρετικό- ανέβασε τον δείκτη στο 1-4 και κάπου εκεί όλα έδειξαν να παίρνουν τον δρόμο τους. Μέχρι και την ανάπαυλα, οι φουτσαλιστές μας κατάφεραν να πετύχουν άλλα 8 τέρματα για να τελειώσει το ημίχρονο στο 1-12!

futsal_kipello

Το δεύτερο μέρος ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Το παιχνίδι κύλησε στα μέτρα της ομάδας μας η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Σημειώθηκαν άλλα 9 τέρματα και από τις δύο ομάδες με τον δείκτη του σκορ να καταγράφει το τελικό 5-17! Ένα σκορ το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ