Μακρής: «Τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε πιο ψηλά»

Το δικαίωμα για να κοιτάζει πιο ψηλά, απέκτησε πλέον η Ανόρθωση, μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ το Σάββατο, σύμφωνα με δηλώσεις του Ανδρέα Μακρή στον Σάββα Πηλακούτα, για λογαριασμό της ιστοσελίδας balla.com.cy.

Τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε πιο ψηλάΣίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή, παίζαμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, τον ΑΠΟΕΛ και όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι το ΑΠΟΕΛ, όμως ήρθαμε εδώ μόνο για την νίκη, παίξαμε όπως μας είπε ο προπονητής μας. Πιστεύω πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί ούτε το ΑΠΟΕΛ έφτιαξε ευκαιρίες ενώ εμείς είχαμε κι’ άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Χάσαμε ένα πέναλτι αλλά αντιδράσαμε αμέσως.

Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη γιατί μας κρατάει εκεί, δύο πόντους από την κορυφή. Τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε πιο ψηλά, μας δίνει το δικαίωμα η βαθμολογία για να το κάνουμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Άρη και θέλουμε μόνο νίκη».

Για το σε ποια σημεία ήταν καλύτερη η Ανόρθωση και έφτασε στην νίκη:

«Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και το γεγονός πως δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, παίξαμε με πολύ πάθος, σε ένα παιχνίδι που είχε αυτό το στοιχείο όπως και τα πολλά μαρκαρίσματα και θεωρώ πως στο τέλος της ημέρας ήταν δίκαιη η νίκη μας».

Για την βελτίωση στην άμυνα:

«Σίγουρα. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Όταν κρατάς το μηδέν στην εστία ή κρατάς τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις το παιχνίδι. Σε άλλα ματς κερδίζαμε τα παιχνίδια αλλά έχαναν και οι αντίπαλοι μας αρκετές ευκαιρίες. Σήμερα ήμασταν πιο σφικτοί πίσω και εκεί ήταν που κρίθηκε το ματς ενώ και μπροστά ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Φεύγουμε με την νίκη και τους τρεις πόντους που είναι πολύ σημαντικοί».

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο:

«Εγώ προσπαθώ να κάνω πάντα το καθήκον μου και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όντως έχω πολύ δουλειά για να φτάσω εκεί που θέλω εγώ και η ομάδα μου αλλά άρχισα ήδη να νιώθω μέλος αυτής της ομάδας και ακόμα πιο δυνατός και είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για μένα αλλά και για την ομάδα μου».

Για τον κόσμο:

«Είχαμε ένα ακόμα sold out σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε μόνο την νίκη. Μας βοήθησε πάρα πολύ, αυτοί ακούγονταν μόνο στο γήπεδο, μας στηρίζουν και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους οπαδούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ