Βάσος Τσαγγάρης: Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών (βίντεο)

Νέα ανάρτηση από την σελίδα Pride of Famagusta – Glory Days, αυτή τη φορά με αναφορά σε ένα άσο του παρελθόντος, τον Βάσο Τσαγγάρη.

Αποκτήθηκε το 1989 από την Αλκή. Η Ανόρθωση προλαβαίνει την Ομόνοια, και βγάζει από τα ταμεία της ένα πόσο γύρω στις 82.000 λίρες ούτως ώστε ο πολυσύνθετος μέσος να ντυθεί στα κυανόλευκα. Έμεινε στην ομάδα μας για 8 χρόνια και αποχώρησε το 1996 έχοντας προηγουμένως πανηγυρίσει τον ιστορικό τίτλο του 1995.

Διακρινόταν για το πάθος και τη δύναμη στο παιχνίδι του, ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών , εξουδετέρωσης των επιτελικών μέσων των αντιπάλων.

Πρόσφερε στην αναγέννηση και στο ξεκίνημα της Ανόρθωσης τη δεκαετία του 1990 για να κατακτήσει τρόπαια και να έχει ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Αξέχαστες θα μείνουν οι μονομαχίες του ειδικά με το Σπόλιαριτς του Απόλλωνα που κυριολεκτικά δεινοπαθούσε όταν είχε αντίπαλο το Τσαγγάρη. Στιγμές αξέχαστες επίσης η εμφάνιση του με την Στεάουα το 1992 στο ”Αντ. Παπαδόπουλος” , τα παιχνίδια με την Αθλ. Μπιλμπάο (φώτο) και το γκολ με την Αέλ στο Τσίρειο (νίκη με 1-4) με ένα ασυνήθιστο πανηγυρισμό. Τρέχοντας προς τη κερκίδα μας λίγο πριν το σημαιάκι του κόρνερ , μεγάλο άλμα, οριζοντιώνεται, χέρια – πόδια τεντωμένα και προσγείωση με το … πιο μαλακό μέρος του σώματος του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ