Στήριξη, πίστη, υπομονή και επιμονή..

Μπορεί να ακούγεται προφανές για κάποιον που βλέπει ψύχραιμα την προσπάθεια αναγέννησης της Ανόρθωσης, δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα όταν μιλάμε για έναν δύσκολο και στερημένο από τίτλους, είναι αλήθεια, οπαδό, όπως είναι αυτός της ομάδας μας. Η πορεία για την κορυφή έχει ξεκινήσει, είναι όμως δύσκολη και δύσβατη.

Δυστυχώς, γίνεται σύγκριση με μία ομάδα που έχει χτιστεί πάνω στις πλάτες του Κυπριακού πρωταθλήματος, πάνω σε παράγκες, παρασκήνια και σε σκάνδαλα, προκειμένου να γίνει ο μόνιμος πρωταθλητής Κύπρου που θα καρπώνεται αποκλειστικά τα οφέλη και τα έσοδα του Champions League. Αρρώστια και φασισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Μία ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό είναι αδύνατον! Χρειάζεται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η νέα Ανόρθωση χτίζεται με το κέφι και το μεράκι ενός ανθρώπου που αποφάσισε να επενδύσει και να γιγαντώσει το σωματείο. Η βοήθεια που δίνει στον σύλλογο είναι τεράστια. Έχει σχέδια και όραμα! Εξόφληση των χρεών, υπερσύγχρονο προπονητικό, υπερσύγχρονο γήπεδο, μεγάλη ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει και να πατήσει στην κορυφή.

Τέλος, ο εχθρός μας είναι αλλού. Δεν είναι μέσα στην ομάδα μας. Όσο και να ψάχνουμε να βρούμε εχθρούς στο πρόσωπο του κάθε Πουλλαΐδη και του κάθε Πάους δεν πρόκειται να βρούμε! Εχθροί μας είναι οι γνωστοί-άγνωστοι της πρωτεύουσας που δεν θέλουν την Ανόρθωση μεγάλη! Είναι, επίσης, η έλλειψη υπομονής και η ελλιπής στήριξη που (δεν) δίνουμε στην ομάδα, όσο θα έπρεπε. Αυτή η εκνευριστική μίρλα που αναδύεται κάθε χρόνο με την πρώτη στραβή πάνω από τα τσιμέντα του «Παπαδόπουλος» είναι, τελικά, το πιο επίφοβο αυτοκαταστροφικό όπλο για να μηδενιστεί και να αποδομηθεί ότι πάει να γίνει! Πολύ η γκρίνια, ρε αδελφέ!

Γίνεται δουλειά και παράγεται έργο. Αυτό είναι σίγουρο! Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη πίστη, υπομονή και επιμονή. Καλή αρχή ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Fire Phoenix

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ