Ορλάντι στο anorthosis24: «Να δώσω χαρά στους οπαδούς»

Στην Κύπρο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Αντρέα Ορλάντι. Ο 31χρονος νεος αριστερός εξτρέμ της ομάδας μας είχε την ευγένεια να μην αρνηθεί να μιλήσει στη κάμερα του anorthosis24 για τις πρώτες του εντυπώσεις στο νησί, την αγωνιστική του ετοιμότητα, το ρόλο του Κάλβο στη μεταγραφή του αλλά και την πίεση του πρωταθλητισμού.

Τι  μας είπε:

-Αντρέα, καλωσόρισες στη Κύπρο…

-Ευχαριστώ πάρα πολύ

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις;

-Προφανώς μόλις έφτασα, είναι πιο ζεστή εδώ παρά την Αγγλία αλλά είχα φίλους που έπαιξαν στη Κύπρο στο παρελθόν και πάνω-κάτω ξέρω τι θα δω. Ανυπομονώ να παίξω στην Ανόρθωση, να δώσω χαρά στους οπαδούς και να παίξω καλό ποδόσφαιρο.

-Μετά από πολλά χρόνια στην Αγγλία, η Ανόρθωσις μια καινούργια σελίδα στην καριέρα σου. Πότε νιώθεις πως θα είσαι έτοιμος να παίξεις;

-Προπονούμουν, προπονούμουν σκληρά αλλά προφανώς δεν έχω παίξει σε αγώνες. Η αγωνιστική ετοιμότητα έρχεται με τα παιχνίδια αλλά θα βάλω τα δυνατά μου μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες για να είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

-Μίλησες με κάποιο πριν αποφασίσεις να έρθεις στην Ανόρθωση;

-Μίλησα με τον πρόεδρο του συλλόγου. Μιλούσαμε για κάποιο διάστημα και ήταν μια σχετικά εύκολη απόφαση να έρθω.

-Γνωρίζεις ότι στην Ανόρθωση υπάρχει ακόμα ένας Καταλανός, ο Τόνι Κάλβο;

-Γνωρίζω τον Τόνι Κάλβο, έχω παίξει μαζί του στην Μπαρσελόνα και ήμασταν σε επαφή. Όταν έμαθε πως ήμουν κοντά στο να υπογράψω, μιλούσαμε και μου είπε πολύ όμορφα πράγματα για το σύλλογο και έκανε την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολη.

-Είπες ότι ξέρεις για την Ανόρθωση. Λίγα λόγια για τους δικούς σου στόχους στην Ανόρθωση. Μπορείς να διαχειριστείς την πίεση του πρωταθλητισμού;

-Ναι, ναι φυσικά. Θεωρώ πως ο στόχος πρέπει να είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ή να είμαστε εκεί για να το παλέψουμε και φυσικά και μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι έτοιμος!

Δείτε τις δηλώσεις του Αντρέα Ορλάντι στην κάμερα του anorthosis24.net που βρέθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τον σκοπό αυτό.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ