Χόλγκερσον στο Αnorthosis24: «Αυτό που έπρεπε να κάνουμε» (βίντεο)

Στο Αnorthosis24 μίλησε και ο Μάρκους Χόλγκερσον μετά το πρώτο διπλό της χρονιάς στο στάδιο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (1-3). Ξυπνητήρι χαρακτήρισε το τέρμα που δεχτήκαμε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, που πάντως υπογράμμισε το γεγονός πως η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να νικήσει.

Μάρκους, μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Δεν πιάσαμε καλή απόδοση αλλά καταφέραμε να φύγουμε από το «Αμμόχωστος» με τους 3 βαθμούς. Ένα σχόλιο;

«Δεν θα έλεγα πως ήταν και τόσο κακή η εμφάνιση μας, τα πρώτα 10 λεπτά μέχρι το τέρμα τους δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και μετά κλείστηκαν στο καβούκι τους. Προσπαθήσαμε να κρατούμε την μπάλα και να τους κουράσουμε. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήμασταν πολύ επιθετικοί και πήραμε το αποτέλεσμα. Θα έλεγα πως ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε, πήραμε τους 3 βαθμούς, σκοράραμε 3 τέρματα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε 25 πολύ καλά λεπτά στην επανάληψη έτσι δεν ήταν τόσο κακό».

Θα έλεγες ότι το τέρμα που δεχθήκαμε στο 6ο λεπτό λειτούργησε σαν σοκ;

«Όχι δεν ήταν σοκ αλλά δεν ήταν κόρνερ! Φυσικά δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα θέλαμε αλλά μας έδωσε κάτι να σκεφτούμε και αρχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν ήταν σοκ αλλά ήταν καλό για να ξυπνήσουμε».

Ένα σχόλιο για τους οπαδούς μας που και πάλι ήρθαν μαζικά στο στάδιο «Αμμόχωστος».

«Είναι φανταστικοί. Μας υποστηρίζουν, είναι εξαιρετικοί και ήταν πολλοί εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας σπρώχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση».

Δείτε εδώ σε βίντεο τις δηλώσεις της «αρκούδας»:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ