Κράτα γερά αδερφέ

Αδέρφια καλημέρα σας. Έσιει αρκετό καιρό να μιλήσουμε τζιαί να τα πούμε. Λίγο οι δουλειές, λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις, εκρατήσαν μας μακριά που την αρθρογραφία, αλλά με αφορμή την επιστολή που εδημοσίευσαν οι οργανωμένοι μας, εσκέφτηκα να γράψω, να μοιραστώ τζιαί εγώ μαζί σας 2-3 σκέψεις που με βασανίζουν που τα εχτές.

Το σάπιο σύστημά σας και το γαμημένο κατεστημένο σας, τιμωρεί κατά το δοκούν και ανάλογα με το background του καθενός. Τι εννοώ με το background; Αν είσαι φίλε μου, γιός ή κόρη κάποιου δημοσίου προσώπουτζιαί οδηγάς πιττωμένος/η τζιαί τζιλήσεις τζιαί σκοτώσεις ένα κοπελούι, ΩΠ! απευθείας φέφκεις κύριος/α που την Κύπρο, ενώ υπάρχει ακροαματική διαδικασία εναντίων του προσώπου σου. Και κάτσε γάρε ψόφα μετά, να γυρεύκεις το δίκαιο σου που τον όποιοδήποτε, και ο ένοχος να πίνει τα Μοχίτο του σε καμιάν παραλία αραχτός.

Συνεχίζοντας, τζιαί εν πάρα πολλά τα παραδείγματα λεβέντες μου.

01) Πειράζεις σεξουαλικά μωρό επανελλημένα, τζιαί επειδή ξέρεις τον Κωστή τζιαί τον Γιαννή, αντί να πάεις ολόισια στο εκτελεστικό απόσπασμα, πάεις τελικά στο επαρχιακό δικαστήριο, τζιαί τρώεις 3 χρονούθκια. Επειδή λαλεί, εν εδημιουργηθήκαν ψυχολογικά του μωρού, τζιαί επειδή εν υπήρξεν συνουσία λαλεί, τζιαί το κυριότερο; : Επειδή ήρτες στο επαρχιακό λαλεί, τζιαί μόνο 5 χρόνια μπορώ να σου σύρω! ΔΙΚΑΙΗ απόφαση ένεν;

02) Κούρεμα καταθέσεων, με τα αποτελέσματα γνωστά σε ούλους μας. Ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή λαλεί, τζιαί να βρεθούν οι ένοχοι για την καταστροφή της οικονομίας του τόπου μας, για την εξαθλίωση που περνούμεν κλπ… Ναι, σίουρα. Είδετε κάτι εσείς; Α ναι, είδαμεν! Είδαμεν ανθρώπους να φκάλουν τα εκατομύρια τους πρίν το κούρεμα και το capital control ( μια κουβέντα που εγίνηκεν τζιαί της μόδας τελευταία ). Βασικά επειδή μάλλον εν το καταλάβατε ακόμα: ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΛΑΕΤΕ ΜΙΑΝ ΖΩΗ, τζιαί πάλε εσείς τζιαμέ και κάμνετε πίσκαλα. Εκάμναν διαδηλώσεις στήριξης στον κυπριακό λάο στην Ισπανία, στην Πορτογαλία κλπ, τζιαί εμείς επίναμεν ΚΕΟ ή Carlsberg ( αναλόγως προτιμήσεως ), τζιαί αφτέναμεν τις σούβλες μας. Τζιαί το πιο “ωραίο” που είχα μάθει πριν λίο τζιαιρό: Οι αποζημιώσεις των ανθρώπων που εμέιναν πίσω μετά την τραγωδία με την πτώση του αεροπλάνου της Ήλιος τζιαί επίσης οι αποζημιώσεις που την έκρηξη στο Μαρί, guess what? Εκουρευτήκαν τζιαί τζίνες μαζί με ούλους τους υπόλοιπους.

03) Μαρί. Εν θέλω να πω κάτι παραπάνω για τούτο. Εν είμαι ειδικός για να πω τι και ποιός φταίει, εξάλλου ( βλέπε πάνω ) εγίνηκεν πάλε Ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή για να έβρουν ποιός και γιατί φταίει, αλλά πάλε εν τα ήβρασιν. Σε τζίνους που το θκιαβάζουν τούτο, και μάχουνται να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μιαν κουβέντα ενά σας πω: 13 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΙ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ; 

04) Cyprus airways, Eurocypria, ΧΑΚ, S300, τζιαί η λίστα πάει τζιαί πάει.

Αλλά κατά τα άλλα τα προβλήματα μας εν αλλού. Εν στους οπαδούς, στους ανθρώπους που ένεχουν να φάσην, σε τζίνους που ενά χάσουν το σπίτι τους επειδή βλέπε πιό πάνω, εχάσαν την δουλειά τους με την οικονομική κρίση, τζιαί τωρά ένεχουν μπακίρα να φάσην, όι να πληρώσουν τζιαί δόση.

Παραδείγματα πολλά κοπέλια και κοπέλες. Παραδείγματα απίστευτα πολλά, αλλά ένα εν το κρατούμενο που πρέπει, κατά την άποψή μου, να σας μείνει μετά που τούτο το άρθρο. Αν είσαι κανένας μιτσής άγνωστος, και υπέπεσες σε κάποιο παράπτωμα, να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ότι ενά την φάεις τζιαί ενά πάεις αντάρα. Παραδειγματισμός λαλούσην, μέγιστη αυστηρότητα για να μάθουν τζιαί οι υπόλοιποι να μεν το κάμουν το ίδιο. Για να μάθεις τζιαί εσύ, να κάτσεις χρόνια στην φύλακη, τζιαί όταν φκεις να είσαι άνθρωπος σωστός.

Τελικά; Έχουμεν δικαιοσύνη στην Κύπρο τελικά; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! καλό ανέκδοτο τούτο. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Μπανανίας, παίζει να έσιει καλύτερο και πιο καθαρό σύστημα που την Κύπρο μας.

Αλλά να θυμάστε, NO JUSTICE NO PEACE. Ο κόσμος βλέπει, ακούει. Και σιωπά, σιωπά, αλλά η φλόγα συνεχώς μεγαλώνει..

Τούτη είναι η δημοσίευση / επιστολή αυτούσια:

—–

Αδέλφια πιο κάτω σας παραθέτουμε το δεύτερο μήνυμα – γράμμα που στάλθηκε προς όλους εμάς από τον αδερφό μας ο οποίος βρίσκετε στις κεντρικές φυλακές το τελευταίο εξάμηνο. Ο αδελφός θέλει με τον δικό του τρόπο να κρατήσει την οικογένεια μας ενωμένη και συσπειρωμένη, απέναντι στον πραγματικό εχθρό που δεν είναι άλλος από το σύστημα.Αυτούσιο το γράμμα (σε ηλεκτρονική μορφή).

“Προς όλα τα αδέλφια που αντέχουν και που με ακούνε ακόμα. Νιώθω ξανά την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας μόνο και μόνο για να σας διαβεβαιώσω πως είμαι καλά. Όπως θα ενημερωθήκατε η πρώτη φάση της φαρσοκωμωδίας που λέγεται δικαστήριο έχει τελειώσει με τις αναμενόμενες απώλειες.

 Παρά την βαριά ποινή που μου επιβλήθηκε και το βρόμικο παιχνίδι που διαδραματίστηκε μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, νιώθω αρκετά περήφανος για την στάση μου αλλά κυρίως για την στάση του μικρού μου αδερφού που ήταν δίπλα μου στο ειδώλιο του κατηγορουμένου. Μικρέ στάθηκες στο ύψος σου όπως έμαθες εδώ και χρόνια.

Παραμένω πιστός στις αρχές και στις ιδεές μου και έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο σε όλους, εντός και εκτός των τειχών της φυλακής, ότι η Βαρωσιώτικη Μαγκιά δεν τρομοκρατείται και δεν εξαγοράζεται από κανένα δεκανίκι του συστήματος. Η προσφυγιά μας δίδαξε ότι ο μεγαλύτερος προστάτευε τον πιο μικρό απέναντι στους ρουφιάνους και τα στόματα μας θα παραμείνουν πάντα κλειστά.

 Αναμένω από εσάς που ακόμα με θεωρείτε αδελφό σας να πράξετε το ίδιο στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Η ψυχή, η καρδιά και το μυαλό μου είναι πάντα μαζί σας.”

Υ.Γ. ΤΕΣΣΕΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ – ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Μ’ ΗΘΕΛΕ ΣΑΚΑΤΗ.

Νωχέλας
19/7/2015

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

——

 

Τούτο το τραγούδι για σένα. Κράτα γερά αδερφέ.

https://www.youtube.com/watch?v=HZXLjTpRxcI

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ