Η σύμπραξη Αποελ – Κουτσοκούμνη

«Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, οργάνωσε μέχρι και πορεία της οποίας ηγήθηκε με προορισμό  την ΚΟΠ και χαρακτήρισε τότε με ανακοίνωση ανεπιθύμητο τον Κουτσοκούμνη στο σωματείο του. Και αυτός υποστηρίζει σήμερα Κουτσοκούμνη».

 

Ε δεν νομίζω να είμαι και τώρα προκατειλημμένος και φανατικός.

 

Πλέον, με τις σημερινές δηλώσεις του Παναγή η παράγκα του «Καφενέ» με τον Κουτσοκούμνη αποκαλύπτεται πλήρως. Τώρα τι θα έχουν να μας που οι μισθωτοί αθλητικογράφοι εκ Λευκωσίας; Φυσικά και θα το κάνουν γαργάρα μην χάσουν το παραδάκι κάθε τέλος του μηνά.

 

Το αποελ είναι ο πιο εμετικός μηχανισμός που υπάρχει στην Κύπρο, και αυτό αποδεικνύετε ξεκάθαρα για άλλη μια φορά. Ο «Καφενές πρωτοστάτησε» στην πορεία διαμαρτυρίας που έγινε κατά του Κουτσοκούμνη, όταν το αποελ βρισκόταν 5-6 βαθμούς πίσω από τον προπορευόμενο Απόλλωνα. Όμως όταν είδαμε διεκδικητές του τίτλου να σφάζονται από τα «ανθρώπινα λάθη των διαιτητών» και το αποελ να βρίσκεται ξανά στην κορυφή, τότε μουγκά οι μαμμόθρεφτοι.

 

Μην ξεχνάτε, ότι ο Κουτσοκούμνης είναι μέτοχος στην εταιρία αποελ. Τότε γιατί να θέλει το κακό της; Ο «Καφενές – παττισμένος», όποτε τα βρίσκει σκούρα τα βάζει με την ΚΟΠ, τον Κουτσοκούμνη και τους διαιτητές. Φυσικά όλα αυτά είναι προ-συνεννοημένα με τον Βασιλιά μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ζητούν κάθαρση μιλούν για διαφάνεια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά πάλι την μπόχα υποστηρίζουν. Έτσι και αλλιώς, μέσα στην μπόχα ιδρύθηκαν και εκεί θα παραμείνουν.

 

Καφενέ καλοφάγωτα..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ