Δώστε ένα τέλος στη «μεταγραφολογία»

Σημαντικό λόγο να τελειώνει με τον προγραμματισμό, όσο το δυνατόν πιο σύντομα έχει η Ανόρθωση καθότι από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και δει τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ένας άνευ προηγουμένου βομβαρδισμός ονομάτων εκ των οποίων τα πλείστα είναι παιχνίδια μάνατζερ και καμιά σχέση έχουν με ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης.

Αν πάρουμε από την αρχή στην ονοματολογία σίγουρα θα αφήσουμε αρκετούς πίσω αλλά εκ πρώτης παραθέτουμε ονόματα που ούτε καν μελετήθηκαν από το τεχνικό επιτελείο αλλά εντούτοις γράφτηκαν και σχολιάστηκαν από τον κόσμο της ομάδας μας..

Από την εγχώρια αγορά… εμπλάκηκε το όνομα της Ανόρθωσης σε σενάρια μεταξύ άλλων… τύπου Σακέτι, Μασάνα, Εσπάνα, Καλό, Κούλλη Παύλου, Μπεμπέ, Ονίλο, Στράους ενώ από το «εξωτερικό» των Martinez, Drede, Melvin Platje, του Κροάτη και του Ιταλού στόπερ, του Ολλανδού τερματοφύλακα κλπ.

Τα πιο πάνω αφορούν ποδοσφαιριστές που ούτε καν απασχόλησαν την Ανόρθωση και δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις Ρούμπεν Ράγιος, Μασιαμάϊτέ, Λεοζίνιο, Ολαϊτάν που άρεσαν στο τεχνικό επιτελείο.

Για αυτό λοιπόν την δεδομένη στιγμή η μεταγραφολογία που δεν υπονοούμε ότι βγαίνει από την διοίκηση αλλά ξεκάθαρα από διάφορους μανατζερ καλό είναι να τελειώνει για να είναι ήσυχος και ο κόσμος μένοντας μακριά από τα διάφορα παιχνίδια. Ας τα κάνουν αλλού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ