Αγωνιστικά και όχι μόνο

Λόγω κάποιων θεμάτων δεν κατάφερα να ΄βγω΄ προχτές, ημέρα σημαδιακή για το Σωματείο μας. Παρόλα αυτά, το εκπληκτικό αφιέρωμα των Anorthosis24 και της σελίδας Pride of Famagusta – Glory Days (facebook), έδωσαν ακόμα μια φορά το στίγμα της μεγαλειότητας του Σωματείου μας. Σήμερα, μια άλλη ιστορική μέρα για τον Ελληνισμό της Κύπρου καθώς την 9η Ιουλίου 1821, ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός και άλλοι Επίσκοποι περνούσαν στο πάνθεον της Ιστορίας με τον θάνατό τους από του Οθωμανούς κατακτητές.

Παρόλα αυτά, έχουμε και αγωνιστικά. Πληροφορηθήκαμε σήμερα την καταρχήν συμφωνία με τον μέχρι πρότινος Βραζιλιάνο άσο της Μαγιόρκα και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα πάρα πολύ. Εάν είναι υγιής θα αποτελέσει ηγετική μορφή στο κέντρο. Καλή κίνηση σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι και η απόκτηση του Νοτιοαφρικάνου επιθετικού. Καθρέφτης όλων το γήπεδο βέβαια και ελπίζουμε να δικαιώσουν τον κόσμο μας αλλά και αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν.

Συνεχίζοντας, οι ενέργειες για στελέχωση της ομάδας μας πρέπει να εστιαστούν πλέον στο αμυντικό κομμάτι εκεί που έχουμε τρομερές ελλείψεις. Παρά όμως τις μη μετεγγραφές, την απουσία από τους τίτλους και παρά το εργάσιμο της μέρας στην πρώτη προπόνηση πέραν των χίλιων οπαδών μας έδωσαν την παρουσία τους. Ιδιαίτερη μνεία σαφώς στους οργανωμένους που αν συνεχίσουν τα ίδια με πέρσι, θα μιλάμε για την καλύτερη μας μετεγγραφή τα τελευταία χρόνια. Με στήριξη παντού, σ’ όλα τα πέταλα και αθλήματα δείχνουν τον δρόμο σε όλους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έχουν αποστείλει μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) και για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών γύρω από την ομάδα μας. Παραμένω στην διάθεσή σας φίλοι μου!

ΥΓ Στήριξη σε όλα τα τμήματα του ΦΟΙΝΙΚΑ

ΥΓ.1 Οι εξεγέρσεις και η ιστορία γράφεται με αντίσταση και όχι με υποταγή

 

ΚΑΡΠΑΣΙΤΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ