Καυτό καλοκαίρι λένε..

Καυτό καλοκαίρι λένε, ε και; ΑΝΟ ΕΙΣΑΙ!

Τον τελευταίο καιρό ένεκα και των διαφόρων εξελίξεων, επέλεξα συνειδητά να μην αναφερθώ στο τι γίνεται. Δυστυχώς αυτή η ομάδα, το Σωματείο μας, πρέπει να μαστίζεται από κάποιου είδους κατάρα. Δεν γίνεται αλλιώς. Το τι βλέπουμε και ακούμε πραγματικά μου προκαλεί μεγάλο πόνο. Το πως καταντήσαμε έτσι, μετά την απόλυτη ακμή μας, πραγματικά χρίζει επιστημονικής εξήγησης. Όπως και να’χει, από την φύση μας εμείς οι Ανορθωσιάτες, οι αγνοί υποστηρικτές της Ιδέας αυτής τουλάχιστον, πάντα παραμερίζουμε τις όποιες διαφωνίες μας για το καλό της ομάδας. Το πότε θα έρθει ή θα το δούμε, άξιον απορίας.

Έγινε ό,τι έγινε με το θέμα Τιμούρ, παρέμεινε ο Πάους, έφυγε ο Τεντ (ο οποίος φάνηκε λίγος για μένα), έβγαλε ανακοίνωση ο Πουλλαΐδης και φτάσαμε στη Γενική Συνέλευση. Καταλάγιασε το κλίμα από όλα αυτά και ήρθε η απόκτηση των δικαιωμάτων του Ίσμα. Είναι εκεί που λες πως πήρε μπρος ο προγραμματισμός και όλα –ελπίζαμε- θα πάνε καλά. Έλα που όμως μας την έκανε ο Κυρ-Ίσμα.

Ξαναβάζουμε τα πράγματα κάτω λοιπόν και ελπίζουμε ξανά πως με την απουσία μας από την Ευρώπη υπάρχει ο χρόνος για τις κατάλληλες επιλογές και σωστή στελέχωση του ρόστερ. Ο κόσμος πλέον ζητά πράγματα. Λογικό αν με ρωτάτε. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο παρά μόνο να συστήσω ακόμα μια φορά υπομονή. Όχι πως δεν έχω πράγματα να πω και πιστέψτε με έχω είναι πολλά, είτε αφορά τον Φράγκι ή την Γενική Συνέλευση. Δεν θα δυναμιτίσω το κλίμα, παρά μόνο να πω πως το 15-16 πρέπει να μας βρει με ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Θα τα πούμε σύντομα, με πιο ποδοσφαιρικές αναρτήσεις. Όσο να’ναι οι μεταγγραφές είναι το όπιο των οπαδών και σε αυτό το επίπεδο θα κινηθώ, ελπίζοντας πως κανείς δεν θα μας δίνει δικαίωμα να γράφουμε πέραν του αμιγώς αθλητικού κομματιού, έστω και με καφενειακές προσεγγίσεις!

Μάγκες, καλό καλοκαίρι να έχουμε αν και κρίνεται καυτό για μας. Συνηθίσαμε και πλέον μας αρέσει! Θα επιστρέψουμε φίλοι μου, θα επιστρέψουμε!

ΥΓ. ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΥΓ 1. ΚΑΡΠΑΣΙΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΚΑΡΠΑΣΙΤΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ