Το σκεπτικό μη παραλαβής εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση μη μη παραλαβής εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς εξέδωσε η Ανόρθωση, η οποία έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας, ότι δεν έχουμε παραλάβει εισιτήρια για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ ενώ ούτε ταμεία στο γήπεδο θα λειτουργήσουν για τους φίλους της Ανόρθωσης.
Μετά από πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών μας, στον Ανατολικό χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα μεταδοθεί ο αγώνας από οθόνη. Ταυτόχρονα θα σερβίρονται σουβλάκια και ροφήματα από εθελοντές του ΠΑΝΣΥΦΙ, με τα έσοδα να καταλήγουν στον λογαριασμό που λειτουργεί για την εξόφληση της οφειλής στους πρώην ποδοσφαιριστές μας Περόνε και Κοβαλέφσκι. Επιπλέον, στον χώρο θα υπάρχει φουσκωτό για τα μικρά παιδιά, σε μια προπάθεια των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας να προσελκύσουν κόσμο όλων των ηλικιών.
Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή θα έρθει με λεωφορείο στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και ο κόσμος θα μπορέσει να τους απευθύνει το αποχαιρετιστήριο χειροκρότημα για την φετινή περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ