Στόχος το πρωτάθλημα λέει ο Πάους

«Με την ομάδα που θα φτιάξουμε του χρόνου, θέλω να είμαστε καλύτεροι και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Πάους.

Σε δηλώσεις του στο protathlima.com, ο κ. Πάους ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει στην Ανόρθωση, τονίζοντας ότι «μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην φετινή σεζόν, αλλά πότε οι τραυματισμοί και πότε κάποια άλλα θέματα μας στέρησαν βαθμούς. Οι παίκτες, οι οπαδοί, ο πρόεδρος αλλά και όλο το Δ.Σ. νομίζω έμειναν ευχαριστημένοι και γι’αυτό ανανεώθηκε η συνεργασία μας».

Συνεχίζοντας, ο κ. Πάους δήλωσε πως «τώρα ήρθε ο χρόνος να δυναμώσουμε την ομάδα και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου. Όταν έχεις βάθος στο έμψυχο σου υλικό, θα κάνεις καλύτερη προπόνηση, αλλά και αυτοί που θα μείνουν στην ομάδα του χρόνου θα είναι καλύτεροι, γιατί η προπόνηση θα είναι πιο δυνατή απο την περσινή. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη σε άμυνα και επίθεση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ