Πουλλαΐδης, Κετσπάγια και η νέα Ανόρθωση

Κακά τα ψέματα η Ανόρθωση ήταν έρμαιο του κάθε «φιλόδοξου παράγοντα», και στοχευμένα δημιουργήθηκαν τα χρέη εκείνα που σήμερα είτε σβήστηκαν είτε αποπληρώνονται σταδιακά. Κεντρικό πρόσωπο της προσπάθειας, ο πρόεδρος και ευεργέτης πλέον της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλλαΐδης.

Η Ανόρθωση είναι πλέον ο πιο καθαρός σύλλογος στην Κύπρο, δεν έχει κανένας να την πιάσει από πουθενά. Δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, δεν έχει κανένας να της προσάψει το οτιδήποτε. Και ο άνθρωπος που το κατάφερε αυτό, είναι ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Το κατάφερε γιατί έχει την οικονομική ευρωστία, κάτι που κανένας άλλος στην οικογένεια του συλλόγου δεν μπορούσε να κάνει. Κυριολεκτικά μας έσωσε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι χρήματα έχει βάλει ο Πουλλαΐδης μέχρι σήμερα στην Ανόρθωση.
Κανένας δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει τις προθέσεις του προέδρου, κανένας δεν είναι σε θέση να προσβάλει αυτόν τον άνθρωπο. Όποιος το κάνει είναι εχθρός της Ανόρθωσης.

Κριτική μπορεί να γίνει, όμως μέσα σε πλαίσια πολιτισμένα και με σεβασμό προς την προσφορά του στον σύλλογο. Εδώ έχουμε το κουσούρι να διαγωνιζόμαστε ποίος θα πει τη μεγαλύτερη χοντράδα για να δείξει πόσο πιο πολύ Ανορθωσιάτης είναι από τον άλλο και μεγαλύτερο επαναστατικό σθένος απέναντι σε έναν άνθρωπο που έσωσε την ομάδα.

Πραγματικά σκέφτομαι καμιά φορά πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης είναι μία προσωπικότητα διόλου κοινή με τα δικά μου πιστεύω. Σκέφτεται αλλιώς, διοικεί αλλιώς, και δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι υπάλληλός του. Την αύρα του, την αντιμετώπισα εξ αρχής με καχυποψία, όμως όχι τις προθέσεις του και τις δυνατότητές του. Αυτά τα στοιχεία φαινόντουσαν εξ αρχής. Είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας, όμως όλα αυτά πηγαίνουν στην άκρη. Πλέον δεν φοβάμαι τίποτα γύρω από την ομάδα και σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα βελτιωθεί και στις βασικές του αδυναμίες.

Το ζητούμενο για εμένα την δεδομένη στιγμή, δεν αφορά ούτε τις προθέσεις του, ούτε την οικονομική δυναμική του. Τα παραπάνω να τα σκέφτονται όσοι εκτιμούν πως πρέπει να μειώνουν τον Πουλλαΐδη. Οι αλάνθαστοι, οι άνθρωποι που πέτυχαν τόσα στη ζωή τους και κρίνουν άλλους.

Το ζητούμενο πρόεδρε μου, ακούει στο όνομα Τιμούρ Κετσπάγια. Βρίσκεσαι αντιμέτωπος μπροστά στα θέλω του κόσμου της Ανόρθωσης, και σε μια μεγάλη ευκαιρία να συσπειρώσεις το κόσμο. Ο κόσμος είναι σε αναμμένα κάρβουνα εδώ και 4 μέρες. Ψίθυροι, ανακρίβειες από τον κάθε «έγκριτο» αθλητικογράφο, προκαλούν ένα αίσθημα αβεβαιότητας στον κόσμο που το μόνο που ζητά είναι τον Τιμούρ. Τίποτα άλλο.

Πρόεδρε οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές και εσύ «κλείνοντας» τον Κετσπάγια θα δώσεις το έναυσμα να στηθεί μια Ανόρθωσης όνειρο. Αρκεί να πάρεις την ιστορική απόφαση.

Ας μην αφήσουμε ξανά ανθρώπους που δεν νιώθουν από Ανόρθωση να την τρυπάνε κάθε τρεις και λίγο.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ