“Αν φοβάσαι, να μην το κάνεις. Αν το κάνεις, να μη φοβάσαι”

Από τότε που ανάλαβε πρόεδρος ο κύριος Πουλλαίδης έβαλε σαν πρώτιστο στόχο και μπράβο του, την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Σιγά σιγά οι οφειλές εκπληρώνονται η μία μετά την άλλη και πλέον η ομάδα άρχιζε να βαδίζει σε οικονομικά υγιείς ρυθμούς. Με αφορμή όμως την πρόσφατη λυπητερή στην υπόθεση Περόνε, Κοβαλεφσκι κ.λ.π. και την έκκληση του Δ.Σ. για οικονομική βοήθεια, θα ήθελα να πω τα εξής.

Κύριε Πουλλαίδη, έχεις τροχοδρομήσει σωστά την ομάδα και το μέλλον για αυτήν είναι ευοίωνο, ΟΜΩΣ, η υπόσχεση για διαφάνεια δεν έχει πλήρως εκπληρωθεί και αυτό έχει συνέπειες στην εμπιστοσύνη που σας δείχνει ο κόσμος της Ανόρθωσης. Για να σας εμπιστευτεί και ο τελευταίος Ανορθωσιάτης θα πρέπει να κινήσετε όλα τα νομικά και άλλα μέσα έτσι ώστε να αποκαλυφθούν ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή της ομάδας και να παρθούν τα δέοντα μέτρα, έτσι ώστε να φύγει ο σπόρος της αμφιβολίας και να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος για τις αγνές σας προθέσεις για το καλό της ομάδας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω το εξής μήνυμα, ολίγον τι παραλλαγμένο από το αρχικό του Τζένγκις Χαν, “Αν φοβόσουν, ας μην το έκανες. Αφού το έκανες, να μη φοβάσαι”. Αφού αποφάσισες κύριε πρόεδρε να πάρεις τα ηνία της ομάδας τότε κάνε αυτό που πρέπει, φέρε την πλήρη διαφάνεια και μην φοβάσαι, ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξει με όλους τους τρόπους. Να σου θυμίσω μόνο ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Blue Knight

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ