Καμίνσκι: «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον κόσμο» (Bίντεο)

Στο balla.com.cy και στο Μάριο Μυλωνά μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Τόμας Καμίνσκι. Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόκρουση του πέναλτι, όπως επίσης αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ:

«Ξέραμε ότι θα αγωνιστούμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Από την αρχή ασκήσαμε πίεση, σκοράραμε νωρίς και αυτό μας βοήθησε για να πάρουμε το παιχνίδι.»

Για τη φάση του πέναλτι, εάν τη θεωρεί σημαντική:

«Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου, είναι ωραίο να αποκρούω πέναλτι υπήρχαν όμως και τρία παιδιά που σκόραραν σήμερα και αυτό είναι καλό. Επίσης μπήκε στο γήπεδο και ποδοσφαιριστής –Αδάμος Ανδρέου- και έδωσε ασσίστ, κάτι που είναι πολύ καλό για εμάς. Έχουμε δυνατή ομάδα, καλή νοοτροπία και υπήρχε και πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο κάτι που είναι πολύ σημαντικό.»

Για τη συνέχεια

«Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούμε στο κυνήγι της 3ης θέσης. Πρέπει όμως να είμαστε και ρεαλιστές, την επόμενη βδομάδα παίζουμε ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν.»

Για τον κόσμο που φώναζε το όνομα του στο τέλος του παιχνιδιού:

«Είναι πολύ ωραίο. Είναι γεγονός πως πάντα δίνουν μια θετική νότα στο γήπεδο. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τον κόσμο. Είχε αρκετό κόσμο σήμερα, ελπίζω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ