Ανδρέας Χαπούπης: «Το αποκορύφωμα ήταν που μου έδωσε η Ανόρθωση την ύψιστη τιμή»

Στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα «Στις 7» έδωσε το παρών του ο γνωστός Ανορθωσιάτης φίλαθλος Ανδρέας Χαπούπης, ο οποίος κέντρισε όπως πάντα το ενδιαφέρον με το λόγο και την αγάπη του προς την Ανόρθωση.

 

Για τον τρόπο που ζει το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία:

Ακολουθώ την Ανόρθωση από δύο-δυόμιση χρόνων. Ο υπαίτιος ήταν ο πατέρας μου που με πήγαινε στο ποδόσφαιρο, όχι για να με κάνει Ανορθωσιάτη, αλλά για να απαλλάσσει την μητέρα μου από την ζωηράδα μου. Ο τρόπος που παρακολουθώ το παιχνίδι είναι απλός. Συνηθίζω να διαλέγω θέση προς το κέντρο του γηπέδου, γνωρίζω τους παίκτες, τη φωνή και το περπάτημά τους και αυτό που λέμε ότι τα μάτια της ψυχής, είναι και μάτια του μυαλού. Ξέρω τους κανονισμούς και είναι πολύ εύκολο και δεν κατάλαβα ποτέ μου ότι δεν έβλεπα.

Για το πως προαισθάνεται τα γκολ:

Για παράδειγμα προχθές με την Ομόνοια  κατάλαβα ότι από τη στιγμή που κατέβαινε ο Γκονσάλβεζ ότι θα σκοράρει.

Για το πως παροτρύνει τους ποδοσφαιριστές:

Με τα ονόματα τους ανάλογα αν αμύνονται. Βέβαια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλη η ομάδα αμύνεται και ανάλογα όταν κατεβαίνουν από αριστερά φωνάζω στον Νούχου και από αριστερά στον Τζέισον.

Για το βραβείο ως φίλαθλος της χρονιάς το 1997:

Ήταν το αποκορύφωμα της αθλητικής και ποδοσφαιρικής μου δραστηριότητας. Με είχαν τιμήσει βέβαια νωρίτερα η ΕΑΚ και η ΚΟΠ, αλλά προσωπικά το αποκορύφωμα ήταν που μου έδωσε η Ανόρθωση την ύψιστη τιμή του χρυσού φοίνικα. Με τη σειρά μου έχω δώσει και εγώ στο σωματείο το βραβείο που πήρα από την ΟΥΕΦΑ διότι είπα πως το πήρα προς τιμήν της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ