Πείστηκαν και οι πιο άπιστοι (βίντεο)

Κι αν μέχρι ψες υπήρχε Ανορθωσιάτης που δεν αντλούσε έμπνευση από τη φουτσαλική ομάδα, ο Γιώργος Κυριάκου και οι φουτσαλιστές του φρόντισαν να στείλουν μηνύματα (και) εντός τειχών. Μια ομάδα που μετρά λιγότερο από τρια χρόνια ζωής και διανύει την παρθενική της σεζόν στην πρώτη κατηγορία, όχι απλώς είδε στα μάτια την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο τη φετινή χρονιά, αλλά την «κυνήγησε» κατά διαστήματα σαν η γάτα το ποντίκι.

Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που κάποιος αν μας «προσέφερε» στο πιάτο την ισοπαλία πριν τον ψεσινό αγώνα θα την δεχόμασταν με ευχαρίστηση. Κι όμως οι φουτσαλιστές μας με την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς και έχοντας τη συμπαράσταση εκατοντάδων Ανορθωσιατών, κρατούσαν την νίκη μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες να κλειδώσουν το τρίποντο νωρίτερα.

Μπορεί να χάθηκε το τρίποντο το οποίο είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα αναπληρώσει και με το παραπάνω στο άμεσο μέλλον, αλλά το σίγουρο είναι ότι το φούτσαλ έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση που του αναλογεί. Ας μην λησμονούμε ότι η Ανόρθωση βρίσκεται στην τετράδα του κυπέλλου και έχει κάτι περισσότερο από βάσιμες ελπίδες να βρεθεί στο τελικό και να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ