Ευχαριστίες φούτσαλ στον κόσμο της Ανόρθωσις

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας φούτσαλ στο Facebook, οι φουτσαλιστές, η τεχνική ηγεσία και η επιτροπή του τμήματος φούτσαλ του σωματείου μας, ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν ψες στο Κίτιον, και υποστήριξαν την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

Οι Φουτσαλιστές, η Τεχνική Ηγεσία και η Επιτροπή του Τμήματος Φούτσαλ του Σωματείου μας ευχαριστούν θερμά τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσις που έδωσε ψές το παρών του στην κλειστή αίθουσα Κίτιον!

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με ένα μόνο στόχο! Να κάνουμε τον κόσμο της Ανόρθωσις Περήφανο και για την φουτσαλική του ομάδα!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε και στα παιδιά του ΠΑ ΣΥ ΦΙ που από το πρώτο παιχνίδι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας δίνοντας της μεγάλη δυναμική, πάντα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, προστατεύοντας την ομάδα μας και δίνοντας μαθήματα συμπεριφοράς με πολλούς αποδέκτες!

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν ψές το παρών τους δείχνοντας ότι η Ανόρθωση είτε ποδοσφαιρική είτε φουτσαλική είτε οι ομάδες βόλλευ είναι μια αδιαίρετη Οικογένεια!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ