Άμαν δεν είναι η μέρα σου…

Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισες.

Έθελα να γράψω τούτο το άρθρο που τα εχτές, αλλά επειδή ήμουν εν βρασμό ψυχής, τζιαί το πιο πιθανόν ήταν να γράφω πελλάρες τζιαι ασυναρτησίες, είπα να το κρατήσω για άλλες λίες ώρες, τζιαί να το γράψω αύριο με καθαρό μυαλό.

Νομίζω ούλοι είδαμεν πως εχάσαμεν για μιάν ακόμη φορά πόντους που τον Ηθικό Άχνας. Εντάξει, εν νομίζω να μπορούμεν να πούμεν κάτι παραπάνω που τζίνα που είπαν ήδη μιαν φάουσα φορές που τα εχτές ως τα σήμερα, στα διάφορα group στο Facebook, στες κουβέντες μεταξύ Ανορθωσιατών και μη, αλλά νομίζω ένεσιει άλλο λόγο να χάνουμεν παραπάνω χρόνο για να συζητήσουμε τα του αγώνα.

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω, είναι που στο καλό επήαν τα στιγμιότυπα του παιχνιθκιού, τζιαι δεν υπάρχουν πού ποτε… Μόνο τούτη εν η ερώτηση μου, τζιαι αν τα είδεν κανένας πούποτε, ή ξέρει γιατί εν τα είδαμεν, ας μου απαντήσει που κάτω στα σχόλια.

Τζιαί συνεχίζουμεν..

Σήμερα εν άλλο πράμα που θέλω να συζητήσουμεν, και τούτο είναι το πως αντιδρούμεν μετά που μιαν απώλεια βαθμών, και ειδικά με τον τρόπο που ήρτεν. Η ομάδα μας για να πούμεν την αλήθκεια εν είσιεν καλό ρυθμό εχτές ( πριν να με σφάξετε, εν άποψή μου κοπέλια και κόπελες, αν έσιετε διαφορετική άποψη, ευχαρίστως να την ακούσω! ), τζιαι ο απλούστατος λόγος εν ότι το παιχνίδι εσταματούσεν συνέχεια λόγο των σκληρών φάουλ που όμως επερνούσαν ατιμώρητα, λόγο εκνευρισμού, τζιαί λόγο του ότι ο Αναστασίου έκαμνεν τον Τροχονόμο στα φώτα του του Πισσαρίδη αντί τον διαιτητή.

Ναι, φταίει μου τζιαί η διαιτησία μαζί με ούλα τα άλλα. Γιατί, αν που την αρχή του παιχνιθκιού ο κόραξ εν έδειχνεν καμίαν ανοχή στα σκληρά τζιαί αντιαθλητικά φαουλ, στα θκιό πέναλτι που “δεν έιδεν” τότε ενα μιλούσαμεν με πολλά διαφορετικά δεδομένα.

Είπα εν θα μιλήσω για το παιχνίδι τζιαί έτο πάλε που αντάκωσα…

Tέλος πάντων, αφού αρκέψαμεν, ας συνεχίσουμεν την κουβέντα μας. Τζίνο που εγώ ενά σπάσω, τζιαί δεν μπορώ με τίποτε, δεν το χωρεί ο νους μου, είναι με κάτι παλαβά σχόλια που θκιαβάζω που τα έχουν ούλοι με τον:
α) Κάλβο γιατί έχασεν το πέναλτι, λόγο της εκτέλεσης τού
β) Με τον Πάους γιατί δεν έκαμεν καμίαν αλλαγή.

Άτε ας τα συζητήσουμεν μαζί, ένα ένα..

O Kάλβο τζιαί το χαμένο πέναλτι.

Είσαι στο 75. Η ομάδα σου εν στο 0 – 0, με έναν αντίπαλο που σου ετσάκρησεν τα νεύρα με το τοππούζι που σου διά. Ο αγωνιστικός χώρος ένεν τζιαί ο πλέον κατάλληλος, αφού έβρεσιεν για πόσην ώρα προηγουμένος, τζιαί είναι ήδη αρκετά λασπωμένος τζιαί βαρύς.

Πάει να το εκτελέσει το Αντωνούι, ψαρεύκει τον ο Βαλβέρδ ( που έπαιζεν μαζί του 2μιση χρόνια και ξέρει σε πουπόξω ) τζιαί μεινίσκουμεν ούλοι όπως τους μαλάκες και αναρωθκιούμαστεν για το τι μόλις είδαμεν. Έντζιεν να σας πω ψέματα, μόλις το έχασεν έπιασεν με η πελλάρα, εφώναζα, εξιτήμαζα, είπα του τζιαί καμπόσα. Εσηκώστηκεν τζιόλας μετά που έχασεν το πέναλτι, τζιαί παρόλη την κούραση της ώρας που ήσιεν ήδη περάσει, επροσπάθησεν να κυνηγήσει ένα γκολ που ενά τον εδικαίωνεν για τζίνο που έχασεν.

Αλλά, ώσπου να πάω μετά σπίτι, τζιαί εσκέφτουμουν το καλύτερα, εντάξει, ήταν μια πολλά άσιημη και άτυχη στιγμή. Εμπορούσεν να της δώκει τον βόλαρο, και να την στείλει σε μια γωνιά της μπάρας, εμπορούσεν να το κάμει έτσι, τζιαί αν το έκαμνεν έτσι, τζιαί αν το έκαμνεν αλλιώς. Η ουσία είναι μία: έκαμεν μια λανθασμένη για τα δεδομένα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και τερματοφύλακα εκτέλεση. Λάθη γίνουνται, τζιαι για αυτό νευριάζω για τον κόσμο μας, που φωνάζει τωρά για τον Κάλβο, και ειδικά που αναφέρονται τζιαι στο όνομά του με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Για τα άτομα τζίνης της κατηγορίας, για μένα, είσαστε αχάπαροι και επικίνδυνοι. Βεβαίως, μπορείτε κάλλιστα να μου πείτε “ ρε παρΑΝΟα, τούτη εν η άποψη μου ρε κουμπάρε, γούστο μου καπέλο μου.” Δαμέ συμφωνούμεν. Εν θα φκω όμως με τον κούσπο και το φτζιάρι να θάψω έναν παίχτη, που αν μη τι άλλο φέτος διανύει την καλύτερη του χρονιά στην Ανόρθωση. Τούτο να σκέφτεστε πριν να την ξαπωλάτε, επειδή τζιαί οι παίχτες μας θέλω να πιστεύκω πως νιώθουν ήδη πολλά άσιημα τζιαί χωρίς την βοήθεια μας.

Ο Πάους τζιαί οι αλλαγές του.

Εχτές μπορώ να πω ήταν η πρώτη φορά που εκατάλαβα γιατί ο Πάους δεν έκαμεν αλλαγή. Να φκάλει ποιόν, τζιαί ποιόν να βάλει; Ήσιεν κανέναν άσσο στο μανίκι τζιαι εν τον είδαμεν ρε κοπέλια; Ελείπαν μας θκιό παίχτες, και ένας ο Ιακωβένκο τρείς, τζιαί έβλεπες πάνω στον πάγκο μας, και μετά στο γήπεδο, τζιαι δεν ήξερες ποιόν να φκάλεις τζιαί ποιον να βάλεις.

Ειδικά μετά την φάση του χαμένου πέναλτι που η ομάδα επίεσεν παραπάνω, πιστεύκω ότι ο Πάους ερίσκαρε για να πάρει το γκολ της νίκης, αλλά δεν του έφκηκεν. Ειδικά γιατί οι παίχτες μας ήταν ήδη με πεσμένη ψυχολογία, αλλά και κατάφωρα κουρασμένοι. Άτε… Τι να πεις; Εμπορούσεν κάποιους παίχτες να τους αλλάξει που το 60, τζιαί που το 70. Αλλά άποψη μου είναι ότι παρόλο που δεν έκαμεν τες αλλαγές του, πάλε βρίσκω τον σχετικά σωστό, καθώς η ομάδα εσυνέχισεν να πιέζει.

Γενικότερα όμως, τζιαί βλέποντας το παιχνίδι εξ ολοκλήρου,
τζιαί εκ των υστέρων, ήταν απλώς μια κακή βραδιά για την ομάδα μας. Τζίνο που ελπίζω είναι να ήταν απλά μια κακή εμφάνιση που θα μπεί στο παρελθόν, τζιαί θα πιέσει τα μωρά μας για να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Αρχής γενομενής, με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Νομίζω ούλοι ξέρεται που θα είμαστεν και τι θα πρέπει να κάμουμεν.

Υ.Γ
Οι απόψεις που εκφράζω είναι καθαρά προσωπικές μου, και δεν θέλουν να θίξουν κανένα. Εάν έσιετε διαφορετική άποψη, να την εκφράσετε, σε κόσμια πάντοτε επίπεδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ