Θα πάρετε τα 3 του.. Τιμούρ!

Και μην πάει ο νους σας στο πονηρό, προς Θεού. Απλά μέρες που είναι μιας και ξεκίνησαν τα όργανα, αφού καλά καλά δεν πρόλαβαν να διώξουν τον μέχρι πρόσφατα Μουρίνιο των Κυπριακών γηπέδων κατά τους εδώ δημοσιογράφους και το όνομα του Τιμουρ παίζει παντού για τον νέο τεχνικό της μπόχας, είπα να μοιραστώ μαζί σας τους 3 λογούς που κατά την άποψη μου ο Τιμούρας θα πει όχι στους εκ φύσεως κατώτερους.

 
Πρώτος λόγος είναι γιατί ο Τιμούρ είναι άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο, και δεν θα δεχόταν ποτέ να κερδίσει παιχνίδι όπου θα κριθεί πίσω από κάποια κλειστή πόρτα, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Εκεί που ως συνήθως η «Μπάρτσα» της Κύπρου, κάνει θαύματα.

 
Δεύτερος λόγος είναι η αξιοπρέπεια του. Όσα και να του προσφέρετε, δεν θα δεκτή να βάλει στο στήθος ένα σήμα με τόση βρωμιά στην ιστορία του. Αν ήθελε να πλουτίσει από το ποδόσφαιρο δεν θα περίμενε εσάς, και δεν θα το έκανε βρωμίζοντας το όνομα του.

 
Τρίτος και πιο σημαντικός. Ο Τιμούρ είναι παθολογικά άρρωστος με την Ανόρθωση. Ανέλαβε τα ηνία της όταν η ομάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, και με χίλια δυο προβλήματα κατάφερε να φέρει την Ανόρθωση στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της ποδοσφαιρικής Κυπριακής ιστορίας, πρώτα με την Τραπεζούντα, και μετά με την πρόκριση στους ομίλους του Champions Leauge.

 
Γι’αυτό σταματήστε τα ονειρεύεστε λαγούς και πετραχήλια. Αρκεστείτε στον επόμενο μιζαδόρο που θα καθίσει στον πάγκο σας, και δώστε βάση στον κάθε Τράττο και στον κάθε Βίκτωρος αν θέλετε πρωτάθλημα.

 
Fire Phoenix

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ