Παν.Συ.Φι: «Εκείνο το ξημέρωμα 30 του Γενάρη»

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας μας, με αφορμή τα 104 γενέθλια της Ανόρθωσις.
Αναλυτικά:
«Απ’ του Καλιμαρμάρου τις μεριές διασώθηκε, μια ιδέα που γεννήθηκε πολύ παλιά, πέρασε μπόρες στον καιρό όμως κρατήθηκε – είχε ασπίδα ένα Φοίνικα. Την Ιστορία της ο κόσμος την μετέφερε, την δίδαξε από γενιά σε γενιά, και κάπως έτσι ιδρυθήκανε οι ΜΑΧΗΤΕC – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ»

Ένα από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα, καθόλου τυχαίο και εμπνευσμένο απ’ όσα μας έχει διδάξει αυτή η Ομάδα, αυτή η Θρησκεία, αυτός ο Σύλλογος που με το πέρασμα των χρόνων έγραψε την δική του Ιστορία για έναν αιώνα και τέσσερα χρόνια ακριβώς σήμερα. Ιδρύθηκε ως αναγνωστήριον και κατέληξε το Ιστορικότερο και μεγαλύτερο Σωματείο της Κύπρου. Όλα κάτω καταγραμμένα και όχι κούφια και μοντέρνα λόγια. Πρώτοι σε όλους τους αγώνες από το 1911 μέχρι και σήμερα, παιδιά από τα σπλάχνα της να θυσιάζονται για την πατρίδα και την ελευθερία, άνθρωποι που αφιερώσαν την ζωή τους για την Ιδέα μας, για τις αξίες και τα ιδανικά. Είναι η σειρά μας τώρα να αποδείξουμε πως είμαστε αντάξιοι να σταθούμε ασπίδα της και να την οδηγήσουμε ξανά ψηλά ως η Μεγάλη Κυρία αυτού του τόπου. «Συνεστήθη εν Βαρωσίοις και υφίσταται από 30 Ιανουαρίου 1911…» και θα συνεχίσει να υπάρχει για αιώνες, θα συνεχίζει τον αγώνα ως που υπάρχουν στο πλευρό της πιστοί στρατιώτες.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη για την απόφαση του να παρευρεθεί κανονικά στον Κυριακάτικο αγώνα ενάντια στον Οθέλλο ως τυπικά φιλοξενούμενοι στο γήπεδο μας. Το σκεπτικό της απόφασης μας έχει να κάνει με το πιο πάνω και ότι το Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η έδρα μας και η παρουσία μας θα βοηθήσει την ομάδα σε όλους τους τομείς. Εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχουν σε όλα τα κατά τόπους κλιμάκια του Συνδέσμου από σήμερα για τα μέλη του Παν.Συ.Φι. Τα εισιτήρια αφορούν το Νότιο πέταλο και αν υπάρχουν διαθέσιμα μέχρι την Κυριακή θα μπορείτε να τα αγοράσετε έξω από την κερκίδα. Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν.

ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ – ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 30 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ

104 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ