Γιατί δεν παραιτείται ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης;

Του Δημήτρη Σούγλη

Τα λέγαμε,να καταγγέλλαμε αλλά κανενός δεν ίδρωνε το αυτί. Τώρα που υπάρχουν “αποδείξεις”, ας ελπίσουμε ότι θα επέλθει κάθαρση.

Ακούσαμε τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μετά τις καταγγελίες Παναγή, να λέει πως πολλά από αυτά τα ήξερε η ΚΟΠ. Τον ακούσαμε επίσης να ανεφέρεται στους κόκκινους, κίτρινους, μπλε και… ροζ φακέλους. Μας “εξομολογήθηκε” επίσης ότι είχαν φτάσει στα αυτιά του πολλά από αυτά που ακούμε τις τελευταίες μέρες και σπάζουν τα τύμπανα των αυτιών μας (συνομιλίες και “υποδείξεις” προς διαιτητές), ενώ “παραδέχτηκε” πως υπάρχουν στημένα παιγνίδια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο “Κύριος ΚΟΠ” τα έβαλε δήθεν με πολιτικά κόμματα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ένα δεν μας είπε: Γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμη;

Είναι ντροπή σας Κύριε Κουτσοκούμνη να είχατε ακούσει ή να ξέρατε έστω και ελάχιστα από όλα αυτά και να βρίσκεστε στην θέση που κατέχετε ακόμη! Αλλά καταλαμβαίνουμε την δυσκολία σας. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο είχε αναχθεί τα τελευταία χρόνια υπόθεση του “τρία Κ”, Κωστάκη – Κουτσοκούμνη – της ΚΟΠ…

Δεν παραιτηθήκατε. Γιατί δεν τα καταγγείλατε; Τι κάνατε προς διερεύνηση και εξιχνίαση όλων αυτών;

Αμέτρητες οι απορίες χιλιάδων οπαδών και πολλών σωματείων. Μας βγάζατε όλους τρελούς όταν μιλούσαμε για λάθη διαιτητών που έβγαζαν μάτι! Μας λέγατε πως είμαστε υπερβολικοί και όταν μάλιστα σας κατηγορούσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων, τους ρίχνατε και “τιμωρίες” μέσω της δήθεν “δικαστικής” σας επιτροπής… Θυμάστε; Εμείς θυμόμαστε! Ο κόσμος εξαγριωνόταν και μετά μιλούσαν όλοι για την βία στα γήπεδα.

Είναι εγκληματική και μέγιστη η ευθύνη που έχετε για πολλά!

Το “ψέμα” όμως έχει κοντά ποδάρια. Σας έφταιξαν τα κόμματα – που έχουν βέβαια και αυτά ευθύνη – λες και εσείς είστε αθώα περιστερά. Για πες μας λοιπόν ποιοι κομματικοί μαγείρευαν και τους καταγγέλλεις γενικά και αόριστα; Κατονόμασε τους, γιατί στην Ανόρθωση μπουχτήσαμε να τα λέμε και να μας γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. Και άλλα σωματεία προέβησαν σε καταγγελίες ουκ ολίγες φορές!

Μπορεί να “κατηγορηθείς” και να “αθωωθείς”. Μπορεί να “μην έχεις ευθύνη” και να μην “κατηγορηθείς”. Μπορεί να είσαι “αθώος”. Κατά πως μας είπες όμως (στη διάσκεψη τύπου που είχες δώσει), γνώριζες για πολλά…

Η αξιοπιστία σου έχει αμφισβητηθεί και έχει γίνει κουρέλι. Τι περιμένεις και δεν παραιτείσαι; Μπορείς κάλλιστα να αξιοποιηθείς στην επιτροπή επαναπροσέγγισης με σωματεία στα κατεχόμενα. Ξέρεις εσύ… Τότε που “φώναζαν” πάλι όλοι για σένα.

Έλεος πια. Και σε αυτή την περίπτωση θα δούμε μέχρι που θα φτάσει το μαχαίρι της απονομής δικαιοσύνης και ποιοι θα τιμωρηθούν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ