8,4 για το «χειρότερο του παιχνίδι»

Στα πλαίσια της χθεσινοβραδινής εκπομπής γκολ και θέαμα από το κρατικό κανάλι, ο διαιτητής Χρίστος Νικολαΐδης δήλωσε ότι ο αγώνας αυτής της περιόδου μεταξύ των ομάδων Αποελ Vs ΑΕΚ στο ΓΣΠ που έληξε 4-4 ήταν ο χειρότερος στην καριέρα του, φυσικά από πλευράς δικής του απόδοσης.

Σημειώνεται ότι σε εκείνο τον αγώνα υπήρξαν καράτε από τους ποδοσφαιριστές Φροξυλιά και Αμορίν που θα μπορούσαν να επιφέρουν και πολύμηνο αποκλεισμό ακόμη, ανύπαρκτο πέναλτι – υπέρ φυσικά του Αποελ – , λανθασμένη υπόδειξη κάρτας σε Αρτυματά – διότι αν την έπαιρνε ο παίκτης που έκανε την παράβαση Παπάζογλου θα ήτο η 4η και θα έχανε τον επόμενο αγώνα – και γενικά το ντέρμπι στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία του κ. Νικολαΐδη.

apoel-amorin

Το οξύμωρο στην όλη κατάσταση δεν ήταν η άσχημη βραδιά του διαιτητή, εξάλλου αυτά μπορούν να συμβούν σε όλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αλλά η βαθμολογία του παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, βαθμολόγησε τον κ. Νικολαΐδη με το εκπληκτικό 8,4.

Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται οι διαιτητές σε βάρος άλλων συναδέλφων τους αλλά περισσότερο σε βάρος του αθλήματος. Φανταστείτε κιόλας να έκανε και μια πολύ καλή διαιτησία τι βαθμό θα έπαιρνε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ