Εν ψυχρώ εκτελεστές για χάρη του «Γρύλλου»

Είναι, πλέον, τόσο ξεδιάντροποι που είναι να απορεί κανείς με το πόσο απροκάλυπτα θέλουν να μας αποδείξουν ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία! Έχουν πρόβλημα με τα ματάκια τους, και αντί να τριγυρνάνε στους γιατρούς να τους θεραπεία, είπαν να κάνουν τους διαιτητές τα κακόμοιρα τα παιδάκια!

Μιλάμε για κοπρόσκυλα ολκής, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σιχαθούμε εντελώς το… «ποδόσφαιρο» στην Κύπρο, αφού και ο γάιδαρος πετάει, και όλοι εμείς είμαστε τελικά ελέφαντες! Δεν είναι αληθινά αυτά που εμείς βλέπουμε! Αληθινά είναι αυτά που αυτοί πλάθουν με τη φαντασία τους!

Ο με το ζόρι «πρωταθλητής» της Λούτσας (τοπωνύμιο στην Αττική… ή όχι;) έφυγε από ακόμα ένα παιχνίδι με το τρίποντο με την βοήθεια των κοράκων. Όπως έγραψα και πριν λίγους μήνες στον πρώτο αγώνα μεταξύ μας: «αντιμετωπίζουμε λοιπόν την ομάδα του αποελ. Μια μέτρια ομάδα, με έναν μετριότατο προπονητή, που φαντάζει παντοδύναμη χάρη στο παρασκήνιο.».FirePhoenix. 2014. www.anorthosis24.net. [ONLINE] Available at: http://anorthosis24.net/2014/09/erga-ke-imeres-thrilou/.

Οι κάρτες βγαίνουν μονόμπαντα! Από τη μία πλευρά! Και πώς να παίξεις μπάλα έτσι όταν το ίδιο μαρκάρισμα σε σένα κιτρινίζεται και στον αντίπαλο δεν συμβαίνει τίποτα; Είναι τέτοια η προστασία που τυγχάνει ειδικά φέτος η ομάδα του κόμματος από το σινάφι της διαιτησίας, που προκαλεί αηδία σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους στην Κύπρο. Άλλα μέτρα, και άλλα σταθμά εδώ και χρόνια για το γρύλο και τους αντιπάλους του! Μην τυχόν και βγει πρόωρο το μωρό από την κοιλιά του ρινόκερου! Ξεφτιλισμένοι εν ψυχρώ εκτελεστές!

Δεν υπάρχει όμως κανένα απολύτως πρόβλημα! Σταματάμε τώρα, τους το δίνουμε να το βάλουν στην τροπαιοθήκη τους, και συνεχίζουμε όλοι οι υπόλοιποι που θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, και όχι με την νοημοσύνη του Κύπριου φιλάθλου. Εδώ και πολλές δεκαετίες η τράπουλα είναι σημαδεμένη, αλλά φέτος, που η Ανόρθωση γιγαντώνεται όλο και πιο πολύ, θα δείχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι αποφασισμένοι για όλα! Είναι πολλά τα λεφτά, Κωστάκη!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ