Μάκος: «Συγχαρητήρια στην διοίκηση» (Bίντεο)

Δηλώσεις στην σελίδα www.prothlima.com έκανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γρηγόρης Μάκος. O Mάκος μίλησε για την Δόξα, τα επερχόμενα ντέρμπι, αλλά και για την διοίκηση

Αναλυτικά:

Εύκολο βράδυ για την Ανόρθωση, με νίκη 4-0. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά εσείς το κάνατε εύκολο…

«Είναι ακριβώς όπως το είπες. Ξέραμε ότι η Δόξα προερχόταν απο ένα μεγάλο αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Εμείς προερχόμασταν απο μία άτυχη εμφάνιση όπου χάσαμε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο δικό μας γήπεδο. Προηγηθήκαμε γρήγορα και αυτό είναι που χρειάζεται με αυτές τις ομάδες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και ειδικά εκτός έδρας. Το πετύχαμε γρήγορα, συνεχίσαμε και βάλαμε δεύτερο γκολ και μετά ξεκαθαρίσανε κάπως τα πράγματα. Δεν κάναμε καλή αρχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σοβαρευτήκαμε γρήγορα και το τελειώσαμε με το τρίτο γκολ».

Σήμερα αγωνίστηκες στο κέντρο της άμυνας. Πως σου φαίνεται αυτή η θέση, και αν νοιώθεις καλά εκεί…

«Η θέση που αγωνίστηκα σήμερα δεν είναι και απο τις αγαπημένες μου είναι η αλήθεια, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Έχουμε τρία παιδιά που ήταν τραυματίες και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν και προτιμήθηκα εγώ σήμερα σε αυτή την θέση που αγωνίστηκα σε ελάχιστα παιχνίδια πέρυσι Έχω αγωνιστεί στο ξεκίνημα μου μικρός σε αυτή την θέση, αλλά επειδή ξεκαθάρισε γρήγορα το παιχνίδι με τα δύο γκολ νομίζω μετά ήρθαν όλα εύκολα. Ίσως όταν αγωνίζεσαι στο παιχνίδι σε μία θέση στην οποία δεν έχεις αγωνιστεί πολύ και δεν ξέρεις καλά, μπορεί να το πληρώσεις και να σου στοιχίσει. Σήμερα πήγαν όλα καλά ευτυχώς, κα εγώ θα βοηθήσω αναγκαστικά όπου χρειαστεί αφού αυτή είναι η δουλειά μου. Και άλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την θέση, όπως ο Λαϊφης, ενώ υπάρχουν και άλλα παιδιά. Ξεκινάει ένας δύσκολος μήνας, ένας μήνας φωτιά και πρέπει να επανέλθουν γρήγορα και τα υπόλοιπα παιδιά γιατί πρέπει να χρειαστούν, και μακάρι να κάνουμε μία καλή αρχή στην έδρα μας με τον Απόλλωνα».

Είναι τρία ντέρμπι συνεχόμενα εντός έδρας, έχετε μετά εκτός και την ΑΕΚ, είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είναι η Ανόρθωση πιο έμπειρη σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος που είχατε πάλι σερί ντέρμπι, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα;

«Σίγουρα είναι διαφορετικό με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφού είχαν έρθει πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν. Εγώ ήμουν τραυματίας, υπήρχαν και άλλα παιδιά εκτός και πήγαμε λίγο λειψοί να το πω έτσι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα πως είμαστε πλέον πιο έμπειροι. Είναι περισσότερο το δέσιμο της ομάδας, το οποίο είχα πει απο προηγούμενα παιχνίδια παρά ότι δεν είχαμε τις νίκες που θέλαμε. Δένουμε παιχνίδι με παιχνίδι και είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, και το αποδεικνύουμε αυτό ότι κάνουμε καλά παιχνίδια. Μακάρι να συνδυαστεί αυτό με αποτελέσματα, δηλαδή τις νίκες. Νόμίζω οτι στην έδρα μας έχουμε τον χαρακτήρα να κάνουμε κάτι καλό».

Είναι σημαντικό και ο κόσμος να έρθει κοντά. Έχει βγάλει η διοίκηση κάποια προσιτά πακέτα για να προσεγγίσει τον κόσμο και νομίζω είναι ευκαιρία με 40 ευρώ να δει μια οικογένεια τρία ντέρμπι. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για να σας στηρίξουν…

«Νομίζω οτι στην διοίκηση φέτος αξίζουν αρκετά συγχαρητήρια. Δεν ήμουν εδώ τα προηγούμενα χρόνια για να ξέρω, αλλά νομίζω πως φέτος γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε όλους τους τομείς και σε αυτό που μου ανέφερες που δεν το ήξερα. Είναι πάρα πολύ καλό πακέτο αν ισχύει αυτό και είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος. Μακάρι. Εγώ θα ήθελα να δω το γήπεδο όπως τις πρώτες δύο αγωνιστικές πέρυσι, που ήρθα για πρώτη φορά στην ομάδα και έπαθα πλάκα, αφού μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς όμως οι οργανωμένοι απέχουν λόγω της κάρτας οπαδού. Μακάρι να έχουμε αρκετό κόσμο στα άλλα δύο πέταλα.

Οι οργανωμένοι πάντως σκέφτονται να επιστρέψουν στα γήπεδα, που θα είναι και αυτό ένα σημαντικό κεφάλαιο…

«Γενικά, όσο πιο πολύς κόσμος τόσο το καλύτερο, αλλά πάντα θετικά και όχι αρνητικά μέσα στο γήπεδο. Να βοηθηθούμε και εμείς, να κάνουμε και τον κόσμο χαρούμενο και να φύγουμε και εμείς ικανοποιημένοι απο το γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ