Στο ΑΤΙ με Άρη Πολεμίου

Στο ΑΤΙ θα δώσει τον επόμενό της αγώνα η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον  Άρη Πολεμίου. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Πολέμι, ωστόσο ένα πρόβλημα με το κλειστό της κοινότητας οδήγησε σε αλλαγή έδρας της αναμέτρησης.

Οι πετοσφαιρίστριές μας επέστρεψαν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας του Θ.Ο.Ι. Αυγόρου στο ΑΤΙ με 3-0 και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, ούτως ώστε να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής μας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα κι έδωσε μάλιστα χρόνο σε νεαρές παίκτριες στον προηγούμενο αγώνα, με τη Ριαλά να ξεχωρίζει παρά το μικρό της ηλικίας της.

Από την πλευρά του, ο Άρης προέρχεται από δύο σερί νίκες επί της ΑΕΛ και του Παφιακού και έρχεται στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ωστόσο, με την απαραίτητη σοβαρότητα, τα κορίτσια του Φοίνικα αναμένεται να επικρατήσουν της παφίτικης ομάδας, γεγονός που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ισόβαθμα με την ΑΕΚ (υποδέχεται τον ουραγό Παφιακό) και στο κυνήγι του Απόλλωνα (φιλοξενεί το Θ.Ο.Ι. Αυγόρου).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:30 στο κλειστό γήπεδο του ΑΤΙ στη Λευκωσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ