Αυτά έγιναν στις ακαδημίες

Δύο ήττες, τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία περιελάμβανε η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα ακαδημιών της Ανόρθωσης. Αναλυτικά τι έγινε στο κάθε τμήμα

Ανόρθωσις U21: Ηττήθηκε από το Παραλίμνι

Εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι U-21 της Ανόρθωσης, καθώς σε αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή 23/11, ηττήθηκαν με 2-1 από την ομάδα της Ε.Ν.Παραλιμνίου. Το τέρμα για την ομάδα μας που ισοφάρισε προσωρινά, πέτυχε ο Σταύρος Πούννας. Η Ανόρθωσις βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, στην έβδομη θέση με απολογισμό 13 βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

Ανόρθωσις U17: Εντός έδρας ήττα από Χαλκάνορα

Την ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισαν και οι U-17, καθώς έχασαν από τον Χαλκάνορα με 2-1. Η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με τους αντιπάλους να προηγούνται με 0-2 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 31’ με τον Πεσκιά. Μετά την ήττα της αυτή, η Ανόρθωση βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς σε εννέα αγώνες.

Ανόρθωσις U15 (Λάρνακα): Φιλοδώρησε με εξάρα την Ομόνοια Αραδίππου

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 15 για την επαρχία Λάρνακας, η Ανόρθωση κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 0-6. Δύο τέρματα για την Ανόρθωση, πέτυχε ο Ιωαννίδης στο 13΄και στο 32’, όπως επίσης και ο Τουμάζου στο 61’ και το 75’, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Κυριάκου και Κωνσταντίνου 15’ και στο 58’ αντίστοιχα. Η ομάδα μας φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς

Ανόρθωσις U15 (Λευκωσία): Ισοπαλία με Ολυμπιακό

Για το προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 15 για την επαρχία Λευκωσίας, η Ανόρθωση εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Τακτακαλά προηγήθηκε στο 26’ όμως η ομάδα μας γύρισε προσωρινά το παιχνίδι, με δύο τέρματα του Μουσκή και του Μαριάν στο 40’ και στο 43’. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε 10 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Μετά την ισοπαλία αυτή, η Ανόρθωση βρίσκεται στην 5η θέση, με 19 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Ανόρθωσις U13 (Λάρνακα/Αμμοχώστου α΄όμιλος): Πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο

Στο προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 13 για την επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου για τον α’ όμιλο, η Ανόρθωσις κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ε.Κ Λάρνακας με 0-1. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καραστογιάννης. Μετά την νίκη της αυτή, η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 18 βαθμούς σε 8 παιχνίδια.

Ανόρθωσις U13 (Λάρνακα/Αμμοχώστου β’ όμιλος): Εφτάρα στο Παραλίμνι

Στο προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτων των 13 για την επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου για τον β’ όμιλο, η ομάδα μας διέσυρε εντός έδρας με 7-0 την ομάδα της Ε.Ν.Παραλιμνίου, με το σκορ να διαμορφώνεται από το ημίχρονο. Πέντε γκολ σημείωσε ο Κόκκινος, ενώ από ένα πέτυχαν οι Σταύρου και Μιχαήλ. Η ομάδα μας μετά από 10 παιχνίδια, μάζεψε 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ανόρθωσις U13 (Λεμεσός/Πάφος): Κέρδισε τον Ακρίτα Χλώρακας

Στο προαιρετικό πρωτάθλημα Παίδων κάτων των 13 για την επαρχία Λεμεσού/Πάφου για τον α’ όμιλο, η Ανόρθωσις κέρδισε εντός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας με 1-0. Το τέρμα που καθόρισε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Ακριβιάδης στο 4’. Η Ανόρθωσις βρίσκεται στην 6η θέση, με 11 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ