Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα στο Sigmalive

Ξεπέρασαν κάθε όριο εκεί στο sigmalive και έχασαν κάθε ίχνος σεβασμού προς το πιο ιστορικό σωματείο του νησιού. Ναι ρε μάγκες! Κατανοητό φιλοξενείτε τον Βασιλιά Κωστάκη και πρέπει να τα πάνε καλά μαζί του. Αλλά η εγκυρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Πρώτο από τις δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδίας, αποκόψατε από το γραπτό κείμενο το σημείο που αναφέρεται πως η Ανόρθωση λέει ανοησίες. Προς τι; Να τον καλύψετε; Το είπε υπεύθυνα και στον αερά.

Στη συνέχεια κτυπήσατε με δίγραμμο θέμα γράφοντας

«“Η αντιμετώπιση δεν είναι η πρέπουσα” λέγει η Ανόρθωση για την στάση της ΚΟΠ. Η στάση της «Κυρίας» προς τον κ. Σάντη πως είναι; »

Πρώτο δεν μας συνηθίσατε σε δίγραμμα θέματα και δεύτερο παραλείψατε μια σημαντική παράμετρο. Ο Μήτρου στη δεύτερη παρέμβαση του ξεκαθάρισε τη σχέση που διέπει τον Αντρέα Σάντη με την Ανόρθωση και πως σε καμία περίπτωση δεν διασύρουν τον Αντρέα Σάντη όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που με δίγραμμο θέμα του κάνετε πλάτες.

Ο Μήτρου ήταν ξεκάθαρος και σε καμία περίπτωση δεν άφησε αιχμές για τον κ. Σάντη, τόνισε πως τα προσωπικά έξοδα του καθένα δεν μπορούν να μεταβιβαστούν στο σωματείο που υποστηρίζει και εκπροσωπεί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ