Θέλει προσοχή αυτή η ομάδα

Ομάδα έκπληξη έχει χαρακτηριστεί από πολλούς η ομάδα του Κώστα Σακκά. Με προϋπολογισμό που ξεπερνά λίγο τις €250 000 ο Οθέλλος κέρδισε τις εντυπώσεις κέρδισε και τους βαθμούς και αυτό θα ψάξει στον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση.

Στη πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα πληρώνοντας για τις χαμένες του ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια είδε το βαθμό της ισοπαλίας να χάνεται όταν ο Ποτέ στα τελευταία στάδια του αγώνα (89΄) σκόραρε και χάρισε κάτι περισσότερο από ότι δικαιούταν η ομάδα της Λευκωσίας,  ενώ πιο πρόσφατες είναι οι μνήμες του αγώνα με τον Αποελ όπου ουσιαστικά ο Οθέλλος πλήρωσε για την μη εμπειρία του να χειριστεί αγώνες με τέτοιου είδους αντιπάλους αφού μέχρι το 85΄κρατούσε το βαθμό αλλά ο Τζιμπούρ ξελάσπωσε την ομάδα του Δώνη.

Σε σύνολο 6 αγώνων ο Οθέλλος σκόραρε 3 γκολ και δέχτηκε 8 ενώ με 4 βαθμούς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Παρόλα αυτά απέδειξε – με τις εμφανίσεις του – ότι είναι ομάδα που αν δεν υπολογιστεί σοβαρά μπορεί να κάνει τη ζημιά, γεγονός που δεν θέλει κανένας στην Ανόρθωση να δει να συμβαίνει.

Στα θετικά είναι η απουσία του γεωργιανού διεθνή ποδοσφαιριστή Γκρικαλασβίλλι ο οποίος αποτελεί συνεχή κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες αλλά παίζεται ακόμη του Τυνήσιου μέσου Μοχάμμεντ Σάσι. Ο Μόμο είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του στον αγώνα με την ομάδα μας θα ξεκαθαρίσει την υστάτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ