Στη τελική ποιος τιμωρείται

Με αφορμή το μεθαυριανό κεκλεισμένων θυρών αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο επαναφέρεται το ερώτημα που ταλανίζει δεκάδες χιλιάδες των υγειών σκεπτόμενων οπαδών – όλων των ομάδων – κατά πόσο αυτή η απόφαση της ΚΟΠ είναι αποτρεπτική και κατασταλτική για τυχόν επεισόδια σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καταρχάς αφού θες να τιμωρήσεις και να δείξεις την πυγμή σου ως δικαστική επιτροπή και κατ΄ επέκταση ως η αρμόδια αρχή – ΚΟΠ – θα ήταν πιο σωστό να τιμωρήσεις την εμπλεκόμενη ομάδα και τους οπαδούς της. Να τιμωρήσεις την ομάδα με κεκλεισμένων ΜΟΝΟΝ των δικών της θυρών ούτως ώστε να χάσει από τυχόν έσοδά της, να χάσει από τη δυναμική που της προσφέρει η έδρα της και να δώσεις το δικαίωμα στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να κάνουν το γήπεδο έδρα τους και να μη στερηθούν της δυνατότητας να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Εξάλλου κύριοι, οι αντίπαλοι φίλαθλοι που αδημονούν να πάνε στο γήπεδο να δουν την ομάδα τους, να πάνε γήπεδο να απολαύσουν ποδόσφαιρο και λίγες ώρες ξεγνοιασιάς που φταινε;

Στη τελική ποιος τιμωρείται; Οι φίλαθλοι των ομάδων; Οι ομάδες οι ίδιες; Σε τελική ανάλυση, με τέτοιες αποφάσεις τιμωρείτε/αι το ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ