Ο διάλογος, η ισότητα και ο Σάντης

Ιδιαίτερα μακροσκελή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η ΚΟΠ ως απάντηση στα όσα το σωματείο μας απαιτεί τις τελευταίες ημέρες, με την ομοσπονδία να αυτοαναιρείται, να κάνει λόγο για προθυμία να εισακούσει τα όσα έχει να πει η πλευρά μας και να διεκδικεί στην τελική τα χρήματα που αφορούν τον Ανδρέα Σάντη από τον ίδιο. Επιλέγουμε ορισμένα σημεία τα οποία θεωρούμε ότι χρίζουν ιδιαίτερης αναφοράς και τα οποία παρουσιάζουμε πιο κάτω:

«Η ΚΟΠ δεν αγνοεί τις απόψεις των Σωματείων της, αλλά εφαρμόζει τους κανονισμούς και διασφαλίζει την ίση μεταχείριση των ομάδων της, Ουδέποτε η ΚΟΠ αρνήθηκε τον διάλογο για συζήτηση τυχόν προβλημάτων ή απόψεων για τα θέματα που απασχολούν τα Σωματεία μας».

Αν δεχτούμε για χάρης συζήτησης ότι ντε και καλά η Ανόρθωση έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης, όπως διατύπωσε σήμερα το πρωί ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τότε πως διασφαλίζεται η ίση μεταχείριση των ομάδων;

«Θέλουμε να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Κ. Κουτσοκούμνης από τις 23 Σεπτεμβρίου 2014 ενημέρωσε επίσημα τη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι είναι πρόθυμος για συνάντηση και συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν το Σωματείο και αναμένει από την διοίκηση της Ανόρθωσης επιστολή για τα θέματα που επιθυμούν να συζητήσουν, για να διευθετηθεί η συνάντηση».

Να θυμίσουμε στην ομοσπονδία ότι ακόμη αναμένουμε απάντηση στο αίτημά μας για ομαλοποίηση του προγράμματος που προνοούσε 3 αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας.

«Επειδή η Ανόρθωση δεν αποδέχεται αυτή την διευθέτηση, μετά και από συνεννόηση του Προέδρου της ΚΟΠ με τον κ. Σάντη, το συγκεκριμένο ποσό δεν θα αποκοπεί από την Ανόρθωση και θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες και διευθετήσεις».

Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει για να υποχωρήσετε τόσο εύκολα από το «δίκαιο» αίτημά σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ