Μοναδική λέξη η νίκη

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Στις τοποθετήσεις του ο Μήτρου αναφέρθηκε για την πορεία της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού απέναντι στον Οθέλλο. Επίσης τόνισε την αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα μας, μιας και η μέχρι τώρα συγκομιδή απαγορεύει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρου:

Για την προετοιμασία

«Άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Οθέλλο. Λιγότερα τα προβλήματα ή καλύτερα προς εξομάλυνσης των προβλημάτων. Έκανε ατομικό ο Ιακοβένκο και αύριο θα μπει κανονικά, ενώ ατομικό ακλούθησαν και Άντιτς και Εντέ. Εκτός από τον τιμωρημένο Λάιφη οι υπόλοιποι θα είναι καλά»
Για το παιχνίδι

«Το πρώτιστο είναι η νίκη, να επέλθει ξανά ένα καλό κλίμα, να ηρεμήσει η ομάδα. Από κει και πέρα αν συνδυαστεί με καλή εμφάνιση θα ήταν και το καλύτερο».

Για την αναγκαιότητα της νίκης

«Πρέπει να δούμε με κάθε σοβαρότητα αυτό το παιχνίδι. Είδαμε τον Οθέλλο στα παιχνίδια με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ που τους δυσκόλεψε αφάνταστα. Είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, ένας αξιόμαχος αντίπαλος και πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη. Η μοναδική λέξη στο λεξιλόγιο μας για το παιχνίδι με τον Οθέλλο είναι η νίκη».

Για τον Τζέισον Δημητρίου…
«Μετά από μια αποχή που ξεπέρασε τον ένα μήνα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο προπονητής προτίμησε να τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Άρη. Είναι έτοιμος και θα είναι στην διάθεση του προπονητή στο παιχνίδι με τον Οθέλλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ