Κουτσοκούμνης: «Ανοησίες λέει η Ανόρθωση»

Απ’ ον δεν ντρέπεται ο κόσμος εν δικός του λέει μια λαϊκή ρήση και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του προέδρου της ομοσπονδίας. Ο κ. Κουτσοκούμνης κτύπησε και πάλι, καθώς προχώρησε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο και τον Στέλιο Παπαμωϋσέως για να τοποθετηθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις της Ανόρθωσης και της ομοσπονδίας.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ανέφερε πως η Ανόρθωση λέει ανοησίες, κομμάτι που φυσικ ά παρέλειψαν να μεταφέρουν οι δακτυλογράφοι του sigmalive, όμως αργότερα ήρθε η έντονη απάντηση του Μαρίνου Μήτρου στις τοποθετήσεις του προέδρου της ομοσπονδίας.

Η αρχική τοποθέτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

«Μένω έκπληκτος. Δεν συνηθίζω να απαντώ δημόσια σε ερωτήματα σωματείων. Απλώς το κάνω για να ξεκαθαρίσω την θέση της ΚΟΠ αλλά και να ξεκαθαρίσω ότι την Ανόρθωση δεν την βλέπουμε με άλλο μάτι σε σχέση με άλλα σωματεία.Δεν αποκόπηκε από τις ακαδημίες τίποτα για να πληρωθούν προστίματα του κ. Σάντη. Λυπάμαι για την στάση της Ανόρθωσης. Έχει εκπροσωπήσει την Ανόρθωση ο κ. Σάντης και μάλιστα για χρόνια. Να βγαίνει η Ανόρθωση να διασύρει τον κ. Σάντη λέγοντας ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Σάντη τι είναι αυτά; Λυπάμαι γιατί το θέμα είναι ανθρωπιστικό. Δεν θέλαμε να διασύρουμε τον κ. Σάντη ως ΚΟΠ.»

Για το θέμα με τον Κονσίστρε και τα τραπεζικά έξοδα

«Η ΚΟΠ δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνει τις οφειλές των σωματείων προς ποδοσφαιριστές. Τα σωματεία βρήκαν αυτή την τρύπα να μας παρακαλούνε να καταθέτουν τα χρήματα αυτά. Τα καταθέτουν την τελευταία ημέρα για να περνούν τα κριτήρια. Για την υπόθεση Κοσίνστρε έπρεπε να καταθέσουμε σε τέσσερις τράπεζες και χρεώθηκε η ΚΟΠ ως έξοδα €600.»

Για την υπόθεση Ιτζχάκι :

«Ήρθε άρον – άρον μας κατάθεσε τα χρήματα. Έμειναν  σε προσωρινό λογαριασμό που δεν έχουν τόκο και στις 7 Οκτωβρίου μας είπαν ότι έκαναν συμφωνία. Εμείς μελετήσαμε την συμφωνία και την Παρασκευή το πρωϊ δόθηκε εντολή να κατατεθούν στον λογαριασμό της τα χρήματα αυτά. Η απόφαση είναι πλέον τα σωματεία να πληρώνουν τα χρέη τους. Δεν θα παίρνουμε χρήματα εκ μέρους σωματείων».

Έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης η Ανόρθωση

«Η Ανόρθωση παραρμηνεύει το κάθε τι. Η ΚΟΠ δεν έχει τίποτα με την Ανόρθωση. Δεν ταιριάζει το βάρος της Ανόρθωσης να βγαίνει δημοσίως με τέτοιες υποθέσεις. Δεν αφαιρέσαμε τον Μάρτιο έξι βαθμούς γιατί υπέγραψε τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε το θέμα τον κριτηρίων και να αφαιρέσουμε τους βαθμούς. Έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης. Βοηθήσαμε την Ανόρθωση».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ