Γιώργος Κυριάκου: «Δεν σκοπεύουμε να κατεβούμε την τετράδα»

Πιστός στο ραντεβού του με την κάμερα της ιστοσελίδας ήταν και αυτήν την εβδομάδα ο Γιώργος Κυριάκου, με τον Κύπριο προπονητή να θεωρεί ότι ο αγώνας θα έπρεπε να τελειώσει συντομότερα, αφιερώνοντας την νίκη τόσο στην διοίκηση, όσο και στον κόσμο που κατέκλυσε το «Κίτιον».

Για τη δραματική εξέλιξη του αγώνα:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει πολύ καλή άμυνα. Δεν ρισκάραμε, δεχθήκαμε πολύ λίγες ευκαιρίες, αλλά ατυχήσαμε χάνοντας 3-4 ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Παρολίγον να στοιχίσει, ευτυχώς όμως τα καταφέραμε να πιάσουμε τετράδα και δεν σκοπεύουμε να κατεβούμε από εκεί».

Για τον προσεχή αγώνα με την Ομόνοια:

«Ο στόχος μας είναι να πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη, δεν μπορούμε να πάμε για κάτι άλλο».

Για την άνοδο της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ίσως επειδή είμαστε άπειροι να μπαίνουμε μουδιασμένοι και το δεύτερο να καλυτερεύουμε. Θεωρώ ότι με την πάροδο του χρόνου και τα δύο ημίχρονα θα είναι τα ίδια, όπως πρέπει να είναι».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους και να αφιερώσουμε την νίκη στο συμβούλιο και σε αυτούς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ξέραμε πόσο θέλαμε τη νίκη σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι και θεωρώ ότι τους ανταμείψαμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ