Ενδιαφέρον για το Γιούρι Ιακοβένγκο;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας www.kerkida.net υπάρχει ζοφερό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτηση του Γιούρι Ιακοβένγκο.

Ο Ουκρανός που στην Ανόρθωση αποτελεί το βασικό επιθετικό, με τις εμφανίσεις και τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, που σπάνια βρίσκει κανείς σε ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας κατάφερε και έστρεψε τα μάτια των σκάουτερς για λογαριασμό του.

Πάντως αν και αναμένεται επίσημη τοποθέτηση από την διοίκηση της Ανόρθωσης εντούτοις για την ώρα ενδεχομένως να μην υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση.

Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια ηλικία ο ποδοσφαιριστής είναι κρίμα να πωληθεί για ποσό μικρότερο του εκατομμυρίου και αυτό είναι ;ένας αστάθμητος παράγοντας που πρέπει να μετρήσουν στην διοίκηση καλά,  αν και εφόσον γίνει υπαρκτή η φημολογία περι ενδιαφέροντος απο ομάδα του εξωτερικού.

Πάντως σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής παραχωρηθεί, θα πρέπει το ποσό της μεταγραφής να «αποζημιώνει» και τους οπαδούς που στα «πόδια» του Ουκρανού έβλεπαν ένα σπουδαίο επιθετικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ